این جا همش دعواس آخه چرا یکی داره می گه پشتیبانی فلان کرد یکی می گه ه.ک شده تو سرور یکی هم داره می گه جمعیت اینقدره کلید اورده
آخه چرا بیاید با هم هم فکری کنید
این جا جای شکایات نیست
این مطلب در 1391/08/27 23:25:25 نوشته شده است و در 1391/08/27 23:28:20 ویرایش شده است .
باختن توی طبیعت من نیست
این جا همش دعواس آخه چرا یکی داره می گه پشتیبانی فلان کرد یکی می گه ه.ک شده تو سرور یکی هم داره می گه جمعیت اینقدره کلید اورده
آخه چرا بیاید با هم هم فکری کنید:|
این جا جای شکایات نیست:evil:
دیگه انجمن مثل قبل نمیشه.چون الان تعداد اعضا بیشتر شده.
قبلا تعداد کم بود شاید به 10 نفر هم نمیرسیدن اعضای فعال تا اونجایی که من یادمه.ولی الان خیلی بیشترن کسی هم کسیو نمیشناسه قدیمی ها هم بیشترشون رفتن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
دیگه انجمن مثل قبل نمیشه.چون الان تعداد اعضا بیشتر شده.
قبلا تعداد کم بود شاید به 10 نفر هم نمیرسیدن اعضای فعال تا اونجایی که من یادمه.ولی الان خیلی بیشترن کسی هم کسیو نمیشناسه قدیمی ها هم بیشترشون رفتن.:|:|
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]ali_jahani[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]چه ربطی داشت:x[/div][/quote]
ربطش به بی ربطی شه[/div][/quote]
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisteمی کشمت[/div][/quote]
بیاد تو سرگرمی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.