کلا فلات مشکل داره.هم ترافیکو میخوره هم لودش طول میکشه
کلا برخی دوستان مهم نیست که مطلع هستند یا نه ، باید یه نظری بدهند
همانطور که در اخبار هم اعلام شد اینترنت کل کشور مشکل دارد و دسترسی به برخی سایتها گاها مشکل دارد
تشکر از جوابی که دادین من فک میکردم مشکل از سیتمم هستش دیشب تا الان درست نشده
مشکل سراسری هست کلی عقب افتادیم
اگه سراسریه من چرا مشکلی ندارم؟
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]fatide021[/b][/div][div]کلا فلات مشکل داره.هم ترافیکو میخوره هم لودش طول میکشه[/div][/quote]
کلا برخی دوستان مهم نیست که مطلع هستند یا نه ، باید یه نظری بدهند :!::!:
همانطور که در اخبار هم اعلام شد اینترنت کل کشور مشکل دارد و دسترسی به برخی سایتها گاها مشکل دارد[/div][/quote]
مشکل سراسری هست کلی عقب افتادیم:oops:[/div][/quote]
اگه سراسریه من چرا مشکلی ندارم؟:?::?::?::|
کلا فلات مشکل داره.هم ترافیکو میخوره هم لودش طول میکشه
کلا برخی دوستان مهم نیست که مطلع هستند یا نه ، باید یه نظری بدهند
همانطور که در اخبار هم اعلام شد اینترنت کل کشور مشکل دارد و دسترسی به برخی سایتها گاها مشکل دارد
مشکل سراسری هست کلی عقب افتادیم
اگه سراسریه من چرا مشکلی ندارم؟
دوستان یا مرورگرتونو حذف کنین و از اول نصب کنین یا از مرور گر دیگه ای استفاده کنین با این حل میشه مال من حل شد الان از google chromeاستفادی میکنم راستی از internet explorerاستفاده نکنین چندان توفیقی با مرور گر قبلیتون که مشکل داشته نداره
دم مدیر گرم که سالی یه بار جواب مارو میده اما با این حالم بهترین بازیه استراتژیکه انلاینو دارن
[quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]fatide021[/b][/div][div]کلا فلات مشکل داره.هم ترافیکو میخوره هم لودش طول میکشه[/div][/quote]
کلا برخی دوستان مهم نیست که مطلع هستند یا نه ، باید یه نظری بدهند :!::!:
همانطور که در اخبار هم اعلام شد اینترنت کل کشور مشکل دارد و دسترسی به برخی سایتها گاها مشکل دارد[/div][/quote]
مشکل سراسری هست کلی عقب افتادیم:oops:[/div][/quote]
اگه سراسریه من چرا مشکلی ندارم؟:?::?::?::|[/div][/quote]
[i][b]دوستان یا مرورگرتونو حذف کنین و از اول نصب کنین یا از مرور گر دیگه ای استفاده کنین با این حل میشه مال من حل شد الان از google chromeاستفادی میکنم راستی از internet explorerاستفاده نکنین چندان توفیقی با مرور گر قبلیتون که مشکل داشته نداره[/b][/i]
سلام آقا
به جون شما پدرم دراومده.
لامصب یه پیام میخوای باز کنی 10 دقیقه طول میکشه.
داداشای گلم من که بهتون گفتم مرور گرو عوض کنین باور کن منم تا یک پیام باز میکردم 10 دقیقه طول میکشید ولی درست شده البته من از خیلی جاها شنیدم که سرعت اینترنت کشور اومده پایین اخه نیست که خیلی بالا بود مثل ترکیه سرعت 20 مگ داشتیم (البته 20 مگ رو شنیدم حالا راستو دروغشو نمیدونم 100 مگ هم تو امریکا شنیدم)واسه همین گفتن بذار یکم سرعتو کم کنیم
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[quote][div][b]pedram.nasirzade[/b][/div][div]سلام آقا
به جون شما پدرم دراومده.
لامصب یه پیام میخوای باز کنی 10 دقیقه طول میکشه.:evil:[/div][/quote]
[i][b]داداشای گلم من که بهتون گفتم مرور گرو عوض کنین باور کن منم تا یک پیام باز میکردم 10 دقیقه طول میکشید ولی درست شده البته من از خیلی جاها شنیدم که سرعت اینترنت کشور اومده پایین اخه نیست که خیلی بالا بود مثل ترکیه سرعت 20 مگ داشتیم (البته 20 مگ رو شنیدم حالا راستو دروغشو نمیدونم 100 مگ هم تو امریکا شنیدم)واسه همین گفتن بذار یکم سرعتو کم کنیم :lol:[/b][/i]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.