داش اینجا اگه بچه ها کمکم کنن یه اتحاد میزنیم شاخ .
اگه خودخواهی نکنن سر پست و مقام و اگه موسسی هم دست یه با تجربه و قوی مثل شما یا بینگو یا حسین جنگجو باشه اونوقت می ترکونیم
منظورت ازشماکی بود؟همون نویسنده ی تایپک؟
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]gras.monument[/b][/div][div]داش اینجا اگه بچه ها کمکم کنن یه اتحاد میزنیم شاخ .[/div][/quote]
اگه خودخواهی نکنن سر پست و مقام و اگه موسسی هم دست یه با تجربه و قوی مثل شما یا بینگو یا حسین جنگجو باشه اونوقت می ترکونیم[/div][/quote]
داش اینجا اگه بچه ها کمکم کنن یه اتحاد میزنیم شاخ .
اگه خودخواهی نکنن سر پست و مقام و اگه موسسی هم دست یه با تجربه و قوی مثل شما یا بینگو یا حسین جنگجو باشه اونوقت می ترکونیم
اره چونخودش اکانت شاخی داره
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]gras.monument[/b][/div][div]داش اینجا اگه بچه ها کمکم کنن یه اتحاد میزنیم شاخ .[/div][/quote]
اگه خودخواهی نکنن سر پست و مقام و اگه موسسی هم دست یه با تجربه و قوی مثل شما یا بینگو یا حسین جنگجو باشه اونوقت می ترکونیم[/div][/quote]
منظورت ازشماکی بود؟همون نویسنده ی تایپک؟[/div][/quote]
اره چونخودش اکانت شاخی داره:ugeek:
عزیزان نباید به فکر پست و مقام باشیم .
همینا باعث میشه که بچه ها به هم اعتماد نکن .
من از الان میگم پست نمیخوام .
اگه رهبرنداشته باشیم به سوی پیشرف بیشترنمیریم وآزادی زیادمیشه
[quote][div][b]gras.monument[/b][/div][div]عزیزان نباید به فکر پست و مقام باشیم .
همینا باعث میشه که بچه ها به هم اعتماد نکن .
من از الان میگم پست نمیخوام . [/div][/quote]
اگه رهبرنداشته باشیم به سوی پیشرف بیشترنمیریم وآزادی زیادمیشه
اگه واقعا جمع شن اتحاد خیلی قوی میشه تازه دفعه پیش سر اسم هم دعوا شد
سر اسم اتحاد ؟؟ عجب . اونم نظرسنجی میشه
گلد ساپورت واسه سرور13 میخواییم .
رتبه4 غارت در سرور13
نام اکانت : hyper 92
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]اگه واقعا جمع شن اتحاد خیلی قوی میشه تازه دفعه پیش سر اسم هم دعوا شد[/div][/quote]
سر اسم اتحاد ؟؟ عجب . اونم نظرسنجی میشه
اگه واقعا جمع شن اتحاد خیلی قوی میشه تازه دفعه پیش سر اسم هم دعوا شد
اسم که مشخص دلاوران انجمن یا این جورچیزا یاازهمه بهتراتحادبچه های انجمن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]اگه واقعا جمع شن اتحاد خیلی قوی میشه تازه دفعه پیش سر اسم هم دعوا شد[/div][/quote]
اسم که مشخص دلاوران انجمن یا این جورچیزا یاازهمه بهتراتحادبچه های انجمن
داداش بی خیال چون تو انجمن زیاد بذارم 6.7 بازیکن خوب هست بقیه ش این بچه های زیر 15 و14 هستن که روز 3 سرور فارم میشن.البته اگه این اتفاق بی افته اتحادتون می افته صفحه 4 یا5
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
داداش بی خیال چون تو انجمن زیاد بذارم 6.7 بازیکن خوب هست بقیه ش این بچه های زیر 15 و14 هستن که روز 3 سرور فارم میشن.البته اگه این اتفاق بی افته اتحادتون می افته صفحه 4 یا5:lol::lol:
داداش بی خیال چون تو انجمن زیاد بذارم 6.7 بازیکن خوب هست بقیه ش این بچه های زیر 15 و14 هستن که روز 3 سرور فارم میشن.البته اگه این اتفاق بی افته اتحادتون می افته صفحه 4 یا5
داداش اگه جمع بشیم میشه تابستون دیگه بیشتریا بی کارن
[quote][div][b]evil 007[/b][/div][div]داداش بی خیال چون تو انجمن زیاد بذارم 6.7 بازیکن خوب هست بقیه ش این بچه های زیر 15 و14 هستن که روز 3 سرور فارم میشن.البته اگه این اتفاق بی افته اتحادتون می افته صفحه 4 یا5:lol::lol:[/div][/quote]
داداش اگه جمع بشیم میشه تابستون دیگه بیشتریا بی کارن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.