اره با کارت بانکی می تونی شارز کنی شماره پشت کارت رمز اینترنتی میدی مبلغی هم که می خوای شارژ کنی وارد می کنی بعد پول از حسابت کم میشه و می تونی سکه بخری برو تو قابلیت های ویژه بالا سمت چپ ص خودت می فهمی
اره با کارت بانکی می تونی شارز کنی شماره پشت کارت رمز اینترنتی میدی مبلغی هم که می خوای شارژ کنی وارد می کنی بعد پول از حسابت کم میشه و می تونی سکه بخری برو تو قابلیت های ویژه بالا سمت چپ ص خودت می فهمی
به چه شکل شارژ کنم یعنی پول باید بدم.....من هیچ اطلاعاتی ندارم میشه راهنماییم کنید ممنونم
همون قسمتی که گفتم بروهمون جا بایدکارت بانک داشته باشی که توش پول باشه ورمزایی روکه خواسته بری ازبانکاباسه کارتت بگیری
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]به چه شکل شارژ کنم یعنی پول باید بدم.....من هیچ اطلاعاتی ندارم میشه راهنماییم کنید ممنونم[/div][/quote]
همون قسمتی که گفتم بروهمون جا بایدکارت بانک داشته باشی که توش پول باشه ورمزایی روکه خواسته بری ازبانکاباسه کارتت بگیری
فایده ای هم داره؟ آخه من شنیده بودم پول میتونیم از این بازی بدست بیاریم نه اینکه پول از جیبمون بدیم !!!مرسی
معلومه که میتونی البته دیگه برای پیشرفت سریع بایدسکه بگیری شمااگه راهنماروبخونی خیلی خوب متوجه میشی
[quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]فایده ای هم داره؟ آخه من شنیده بودم پول میتونیم از این بازی بدست بیاریم نه اینکه پول از جیبمون بدیم !!!مرسی[/div][/quote]
معلومه که میتونی البته دیگه برای پیشرفت سریع بایدسکه بگیری شمااگه راهنماروبخونی خیلی خوب متوجه میشی
به نظر شما بدون خرید سکه میشه پیشرفت کرد و پول بدست بیاریم؟؟؟
خب شما نمیتونی.باید یه اکانت خوب درست کنی و به 1 نفر بفروشی یا اکانت خوب درست کنی باهاش جایزه های بازی رو بگیری که هر دوتاشو نمیتونی
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
[quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]به نظر شما بدون خرید سکه میشه پیشرفت کرد و پول بدست بیاریم؟؟؟:idea:[/div][/quote]
خب شما نمیتونی.باید یه اکانت خوب درست کنی و به 1 نفر بفروشی یا اکانت خوب درست کنی باهاش جایزه های بازی رو بگیری که هر دوتاشو نمیتونی
به نظر شما بدون خرید سکه میشه پیشرفت کرد و پول بدست بیاریم؟؟؟
آره وقت بزارحرفه ای باش همکاری کن آخرسرورگنجینه بگیر
[quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]به نظر شما بدون خرید سکه میشه پیشرفت کرد و پول بدست بیاریم؟؟؟:idea:[/div][/quote]
آره وقت بزارحرفه ای باش همکاری کن آخرسرورگنجینه بگیر
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.