sharv
amirimohsen
sharv
amirimohsen
sharv
amirimohsen
sharv
با عقل جور در نمیاد ...
اگه جمعیت باشه یا تعداد ساخت سرباز باید محدود باشه یا هر سربازی که میسازی به جمعیت اضافه شه ...
شما با چه منطقی میگید جمعیت درسته دلیل بیار ؟!
سرباز جزو گندم خوار ها حساب میشن .جزو کارگران هر شهر حساب نمیان .
آدم که حساب میشه ...
تو کارگر نیستی پس تو جمعیت محسوب نمیشی ...
من میگم باید یه اسم دیگه براش بذارن ...
آره تو حقیقت .ولی اینجا بازیه . فیزیک هم یه اسم هایی داره از 100 سال پیش تا الان تغییر نکرده .به خاطر اینکه به عنوان قانون شده ثابت میمونه .مبنای محاسبه جمعیت هر فرد افرادی هستند که به طور ثابت مقیم اون شهرن .نه اینکه هر روز از این شهر برن به اون شهر.
اون جمعیت شهر هست و دومی جمعیت گندم خوار های شهر .
بهتره بگم جمعیت کارمندان یا شهروندان .نه جمعیت کل غذا خواران.
داداش من زیاد روش فکر نکن .اگه میخوای فکر کنی خیلی پیچیده میشه .شاید 1 روز هم بشینی فکر کنی بعد اون با یه حرف تضادش ثابت بشه.
درسته اما چطور وقتی سطح ساختمان افزایش پیدا میکنه جمعیت افزایش پیدا میکنه ...! مگه همون جا بچه به دنیا میاد ؟!
فکر کن واژه جمعیت مناسب تره یا سطح!
گفتم دیگه .
سطح ساختمون زیاد میشه . کارکنان شهر زیاد میشه .
بچه به دنبا میاد چیه ؟ با این سوال کل بازی ها رو زیر سوال میبری .ربطی به بچه نداره . مثلا حداقل جنگ های صلیبی بازی کردی دیگه . همه جا قضیه همینه .داداش من این یه بازیه .توی هیچ بازی بدون محاسبات نمیشه کار کرد .اینا فقط یه قانونگذاری هست .
اگه سطح باشه برای هر ارتقا فقط یکی باید بره بالا .و در سطح های بالا تر معلومه که کارمندان زیاد تری نسبت به گذشته میخوان .و جمعیت ممکن 2 یا 4 یا و. اضافه بشه نه یکی .هر ساختمون تازه تعداد کارمنداش فرق داره.ولی ممکنه سطح هاشون یکی باشه
همین تغییر دادن این موضوع کلی دردو سر داره .باید از دیتابیس گرفته تا کل سایت و قالب و کد نویسی های محاسباتی سرور و ... دست کاری بشن .از همون اول از همه جا کمک میگیرن برا مبنا گزاری روی کدوم اسم .تا یه اسم درست تر انتخاب کنن .یه روزه نمیان اسم بزارن که .برا چیزی که یه سال وقت میبره.
خب عزیزم منم همینو میگم که با اضافه شدن سطح کارکنان شهر اضافه می شوند نه جمعیت شهر ...
جمعیت شهر شامل کارگر ها ؛ سربازان ،آدم ها معمولی و ... می باشد . ... من میگم یه اسم دیگه مثلا همین کارگر هم میشه گذاشت چون اسم جمعیت هست ولی در اصل جمعیت نیست ...
این فقط یه اسم یا همون قانون هست .در آورده ی بازی هم نیست .درکل قانون شده .درست یا غلط فرق نداره .چون واقعیت نیست .براش دلیل هم هست که کار یکی دو صفحه نیست .
سطح نمیشه چون با ارتقا سطح هر ساختمون تعداد متفاوت برا جمعیت بالا میره و هر کدوم مساوی نیستن و ارزش گزاری های مختلفی دارن .
مثلا همون کارگر شاید درست باشه ولی درکل * ادبی بازی رو به هم میزنه اگه روش فکر کنی برا همین اونم نمی شه.و این که تعداد کارگر ها جای برا مقایسه استفاده نمیشه بلکه همون کار تو قالب یا همون اسم جمعیت استفاده میشه .
داداش من این کلا یه بحث طولانی داره .آخر هم میدونم خودت به حرفم میرسی .همینو من قبلا مطرح کرده بودم ولی به نتیجه الان رسیدم.
امیدوارم خودتو خسته نکنی و بپزیری .آخرش خودت تو اینده میای برای دیگران توضیح میدی اگه روش فکر کنی .در کل حوصله توضیح دادنشو ندارم .چون خودم به نتیجه رسیدم میدونم چقدر گیر داره.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]با عقل جور در نمیاد ...
اگه جمعیت باشه یا تعداد ساخت سرباز باید محدود باشه یا هر سربازی که میسازی به جمعیت اضافه شه ...
شما با چه منطقی میگید جمعیت درسته دلیل بیار ؟![/div][/quote]
سرباز جزو گندم خوار ها حساب میشن .جزو کارگران هر شهر حساب نمیان .[/div][/quote]
آدم که حساب میشه ...
تو کارگر نیستی پس تو جمعیت محسوب نمیشی ...
من میگم باید یه اسم دیگه براش بذارن ...[/div][/quote]
آره تو حقیقت .ولی اینجا بازیه . فیزیک هم یه اسم هایی داره از 100 سال پیش تا الان تغییر نکرده .به خاطر اینکه به عنوان قانون شده ثابت میمونه .مبنای محاسبه جمعیت هر فرد افرادی هستند که به طور ثابت مقیم اون شهرن .نه اینکه هر روز از این شهر برن به اون شهر.
اون جمعیت شهر هست و دومی جمعیت گندم خوار های شهر .
بهتره بگم جمعیت کارمندان یا شهروندان .نه جمعیت کل غذا خواران.
داداش من زیاد روش فکر نکن .اگه میخوای فکر کنی خیلی پیچیده میشه .شاید 1 روز هم بشینی فکر کنی بعد اون با یه حرف تضادش ثابت بشه.
[/div][/quote]
درسته اما چطور وقتی سطح ساختمان افزایش پیدا میکنه جمعیت افزایش پیدا میکنه ...! مگه همون جا بچه به دنیا میاد ؟!
فکر کن واژه جمعیت مناسب تره یا سطح![/div][/quote]
گفتم دیگه .
سطح ساختمون زیاد میشه . کارکنان شهر زیاد میشه .
بچه به دنبا میاد چیه ؟ با این سوال کل بازی ها رو زیر سوال میبری .ربطی به بچه نداره . مثلا حداقل جنگ های صلیبی بازی کردی دیگه . همه جا قضیه همینه .داداش من این یه بازیه .توی هیچ بازی بدون محاسبات نمیشه کار کرد .اینا فقط یه قانونگذاری هست .
اگه سطح باشه برای هر ارتقا فقط یکی باید بره بالا .و در سطح های بالا تر معلومه که کارمندان زیاد تری نسبت به گذشته میخوان .و جمعیت ممکن 2 یا 4 یا و. اضافه بشه نه یکی .هر ساختمون تازه تعداد کارمنداش فرق داره.ولی ممکنه سطح هاشون یکی باشه
همین تغییر دادن این موضوع کلی دردو سر داره .باید از دیتابیس گرفته تا کل سایت و قالب و کد نویسی های محاسباتی سرور و ... دست کاری بشن .از همون اول از همه جا کمک میگیرن برا مبنا گزاری روی کدوم اسم .تا یه اسم درست تر انتخاب کنن .یه روزه نمیان اسم بزارن که .برا چیزی که یه سال وقت میبره.[/div][/quote]
خب عزیزم منم همینو میگم که با اضافه شدن سطح کارکنان شهر اضافه می شوند نه جمعیت شهر ...
جمعیت شهر شامل کارگر ها ؛ سربازان ،آدم ها معمولی و ... می باشد . ... من میگم یه اسم دیگه مثلا همین کارگر هم میشه گذاشت چون اسم جمعیت هست ولی در اصل جمعیت نیست ...[/div][/quote]
این فقط یه اسم یا همون قانون هست .در آورده ی بازی هم نیست .درکل قانون شده .درست یا غلط فرق نداره .چون واقعیت نیست .براش دلیل هم هست که کار یکی دو صفحه نیست .
سطح نمیشه چون با ارتقا سطح هر ساختمون تعداد متفاوت برا جمعیت بالا میره و هر کدوم مساوی نیستن و ارزش گزاری های مختلفی دارن .
مثلا همون کارگر شاید درست باشه ولی درکل سیستم ادبی بازی رو به هم میزنه اگه روش فکر کنی برا همین اونم نمی شه.و این که تعداد کارگر ها جای برا مقایسه استفاده نمیشه بلکه همون کار تو قالب یا همون اسم جمعیت استفاده میشه .
داداش من این کلا یه بحث طولانی داره .آخر هم میدونم خودت به حرفم میرسی .همینو من قبلا مطرح کرده بودم ولی به نتیجه الان رسیدم.
امیدوارم خودتو خسته نکنی و بپزیری .آخرش خودت تو اینده میای برای دیگران توضیح میدی اگه روش فکر کنی .در کل حوصله توضیح دادنشو ندارم .چون خودم به نتیجه رسیدم میدونم چقدر گیر داره.