hossein shabaniاکانتمو بستند
میام دوباره
واسه چییی ؟ من قبلا دیده بودمت توی قسمت امار فک کنم یکی از بهترین غارت کننده های هفته بودی درسته ? چرا بستن اکانتتو ؟ حیفه
این همه اردوگاه زدیم همشون خالی بودن
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/02/14 15:37:05
واسه چییی ؟ من قبلا دیده بودمت توی قسمت امار فک کنم یکی از بهترین غارت کننده های هفته بودی درسته ? چرا بستن اکانتتو ؟ حیفه این همه اردوگاه زدیم همشون خالی بودن
|
|
1392/02/14 15:55:32
خب داشته مولتی هاشو غارت میکرده راپورتشو دادن صراط مستقیم همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
|
|
1392/02/15 15:38:34
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
|
|
1392/02/15 16:35:39
نه عزیزان این سری کلا فرق میکنه پلیرم رفته رو اکانت بازی کنه بعد به عنوان مولتی با اکانت خودش بستند اکانت منو نکه اکانت اون بزرگ تره همیشه اکانت کوچیکتره قربانی میشه
hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/02/15 16:40:42
حنان دیگه نمیشه داداش تیم محترم پشتیبانی کلا با اکانت های 1و2 غارت مشکل دارند سری قبل که درست روز جوایز اکانت منو بستند و یه هفته بعد باز کردند که حتی نتونم به اونایی که کلید دارند حمله کنم این سری کلا برداشتند مگه چه مشکلی من الان تو سرور 9 یوزر و پسورد خیلی از دوستان رو دارم حتی چندتا از بچه های انجمن هم چند بار رمزاشونو دادند به من و من براشون بازی کردم و حتی نامه یا غارت کردم براشون اگه قرار باشه هر سری سره آی پی اکانت ببندند که نشد hiiiiis jangjo khabide |
منوی کاربری
|
||