به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]بهترین کار حذف اکانت:mrgreen:[/div][/quote]
چه نا امید:|[/div][/quote]
حقیقته دیگه!! وقتی فارم میشی باید حذف کنی:lol:
اگه هم فارم شدی نباید حذف کنی حداقل بخاطر سابقه بازیت در انجمن
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]بهترین کار حذف اکانت:mrgreen:[/div][/quote]
حقیقته دیگه!! وقتی فارم میشی باید حذف کنی:lol:[/div][/quote]
اگه هم فارم شدی نباید حذف کنی حداقل بخاطر سابقه بازیت در انجمن;)
تو راه حل دیگه ای بلد نیستی همش هر جا میری میگی برو اکانتت رو حذف کن؟
داداش یا برو استراحت یا مخفیگاه تو بالا ببر یا ازش خاهش کن بگو بجز تو چند نفر دیگه هم بهم حمله میکنند تو بیخیال من شو یا هر وقت داره بهت حمله میکنه 1 دقیقه مونده هر چی منابع داری رو استفاده کن تا فکر نکنه منبع خوبی هستی؟!
دراصل 5 سرور بودم و هستم.اون 12 رو حذف کردم.به خاطر وحشی بازیه یکی؟!!
سرور15 رو هم حذف کردم بازم دلیل قبلی!
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]بهترین کار حذف اکانت:mrgreen:[/div][/quote]
تو راه حل دیگه ای بلد نیستی همش هر جا میری میگی برو اکانتت رو حذف کن؟[/div][/quote]
داداش یا برو استراحت یا مخفیگاه تو بالا ببر یا ازش خاهش کن بگو بجز تو چند نفر دیگه هم بهم حمله میکنند تو بیخیال من شو یا هر وقت داره بهت حمله میکنه 1 دقیقه مونده هر چی منابع داری رو استفاده کن تا فکر نکنه منبع خوبی هستی؟!;)
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]بهترین کار حذف اکانت:mrgreen:[/div][/quote]
افرین
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]بهترین کار حذف اکانت:mrgreen:[/div][/quote]
افرین[/div][/quote]
شماسروراولته داری بازی میکنی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.