سرور بعدی تابستونه خواهد بود که تو تیر شروع میشه تو شهریور هم تموم میشه پارسال که اینطوری بود امسال هم فک کنم اینطور باشه جایزه بزرگ که 1 درصد هم احتمال نمیدم جایزه بزرگ برن اونم تو تابستون
این مطلب در 1392/02/09 15:33:50 نوشته شده است و در 1392/02/09 15:34:19 ویرایش شده است .
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]100% جایزه بزرگه ...[/div][/quote]
باید صبر کنیم تا مدیر انجمن خودش جواب بده .[/div][/quote]
سرور بعدی تابستونه خواهد بود که تو تیر شروع میشه تو شهریور هم تموم میشه پارسال که اینطوری بود امسال هم فک کنم اینطور باشه جایزه بزرگ که 1 درصد هم احتمال نمیدم جایزه بزرگ برن اونم تو تابستون:?::?::!::!::shock::shock:
سرور بعدی تابستونه خواهد بود که تو تیر شروع میشه تو شهریور هم تموم میشه پارسال که اینطوری بود امسال هم فک کنم اینطور باشه جایزه بزرگ که 1 درصد هم احتمال نمیدم جایزه بزرگ برن اونم تو تابستون
به نظر خودم سرور بعدی اکسپرس هست . چون معمولا به ترتیب کلاسیک و اکسپرس و سوپراکسپرس هست و جایزه بزرگ هم توش ترتیبی وجود نداره چون تا حالا یه جایزه بزرگ بیشتر نداشتیم و فکر کنم بعداز پایان این سرور جایزه بزرگ یه سرور جایزه بزرگ دیگه میزارن .
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]100% جایزه بزرگه ...[/div][/quote]
باید صبر کنیم تا مدیر انجمن خودش جواب بده .[/div][/quote]
سرور بعدی تابستونه خواهد بود که تو تیر شروع میشه تو شهریور هم تموم میشه پارسال که اینطوری بود امسال هم فک کنم اینطور باشه جایزه بزرگ که 1 درصد هم احتمال نمیدم جایزه بزرگ برن اونم تو تابستون:?::?::!::!::shock::shock:[/div][/quote]
به نظر خودم سرور بعدی اکسپرس هست . چون معمولا به ترتیب کلاسیک و اکسپرس و سوپراکسپرس هست و جایزه بزرگ هم توش ترتیبی وجود نداره چون تا حالا یه جایزه بزرگ بیشتر نداشتیم و فکر کنم بعداز پایان این سرور جایزه بزرگ یه سرور جایزه بزرگ دیگه میزارن .
نه بابا جایزه بزرگ چیه؟؟؟
یه سرور 3 ماهست همون طور که کاظم گفت البته اگه قبل تابستون یه سرور دیگه راه اندازی نکنن
ترتیب رو نگاه کن بعد حرف اضافی بزن دوست عزیز :
9-جایزه بزرگ فلات ایران
10-کلاسیک قرون وسطا
11-اکسپرس فلات ایران
12-سوپر اکسپرس قرون وسطا
13-کلاسیک فلات ایران
14-جایزه بزرگ قرون وسطا
این جوری گذاشتن که هیچ سروری تکراری نباشه ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]نه بابا جایزه بزرگ چیه؟؟؟
یه سرور 3 ماهست همون طور که کاظم گفت البته اگه قبل تابستون یه سرور دیگه راه اندازی نکنن[/div][/quote]
9-جایزه بزرگ فلات ایران
10-کلاسیک قرون وسطا
11-اکسپرس فلات ایران
12-سوپر اکسپرس قرون وسطا
13-کلاسیک فلات ایران
14-جایزه بزرگ قرون وسطا
یه سرور 3 ماهست همون طور که کاظم گفت البته اگه قبل تابستون یه سرور دیگه راه اندازی نکنن
9-جایزه بزرگ فلات ایران
10-کلاسیک قرون وسطا
11-اکسپرس فلات ایران
12-سوپر اکسپرس قرون وسطا
13-کلاسیک فلات ایران
14-جایزه بزرگ قرون وسطا
شما از کجا میدونی که سرور 14 از نوع جایزه بزرگ هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]نه بابا جایزه بزرگ چیه؟؟؟
یه سرور 3 ماهست همون طور که کاظم گفت البته اگه قبل تابستون یه سرور دیگه راه اندازی نکنن[/div][/quote]
9-جایزه بزرگ فلات ایران
10-کلاسیک قرون وسطا
11-اکسپرس فلات ایران
12-سوپر اکسپرس قرون وسطا
13-کلاسیک فلات ایران
14-جایزه بزرگ قرون وسطا
این جوری گذاشتن که هیچ سروری تکراری نباشه ...[/div][/quote]
9-جایزه بزرگ فلات ایران
10-کلاسیک قرون وسطا
11-اکسپرس فلات ایران
12-سوپر اکسپرس قرون وسطا
13-کلاسیک فلات ایران
14-جایزه بزرگ قرون وسطا
تـــــــــــــــــــــرتــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــب رو ببین ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]نه بابا جایزه بزرگ چیه؟؟؟
9-جایزه بزرگ فلات ایران
10-کلاسیک قرون وسطا
11-اکسپرس فلات ایران
12-سوپر اکسپرس قرون وسطا
13-کلاسیک فلات ایران
14-جایزه بزرگ قرون وسطا
این جوری گذاشتن که هیچ سروری تکراری نباشه ...[/div][/quote]
شما از کجا میدونی که سرور 14 از نوع جایزه بزرگ هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
تـــــــــــــــــــــرتــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــب رو ببین ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.