توهم زدیا ؟!!! به ک.سی چه ربطی داره که یکی دیگه امتحان داشته باشه ؟!!! من و خیلی های دیگه هر روز میریم سر کار دلیل نمیشه که عصر پادشاهان ساعت هایی که نیستیم بخاطرمون سرور رو خاموش ک.نه
سلام.دوست عزیر حق باشماست ولی اگه به ما استراحت یک ماهه بده اینطوری نمیبینیم که کسایی مثل شما که آنلاین هستن ما رو نابود کردن.
خوب جانشین بذار یا از 20 روز استراحت استفاده کن . بهتر نیست ؟! اگه سرور 10 هستی من خودم جانشینت میشم .خیالت راحت انقدر مرام دارم که مثل اکانت خودم مراقبش باشم. یه جانشین دیگه هم پیدا کن که 100% خیالت راحت بشه هر چند روز یه بار هم خودت چک کن اکانتو
جانشین من میشی سرور10؟
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]maxes[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]maxes[/b][/div][div]توهم زدیا ؟!!! به ک.سی چه ربطی داره که یکی دیگه امتحان داشته باشه ؟!!! من و خیلی های دیگه هر روز میریم سر کار دلیل نمیشه که عصر پادشاهان ساعت هایی که نیستیم بخاطرمون سرور رو خاموش ک.نه :|[/div][/quote]
سلام.دوست عزیر حق باشماست ولی اگه به ما استراحت یک ماهه بده اینطوری نمیبینیم که کسایی مثل شما که آنلاین هستن ما رو نابود کردن.[/div][/quote]
خوب جانشین بذار یا از 20 روز استراحت استفاده کن . بهتر نیست ؟! اگه سرور 10 هستی من خودم جانشینت میشم .خیالت راحت انقدر مرام دارم که مثل اکانت خودم مراقبش باشم. یه جانشین دیگه هم پیدا کن که 100% خیالت راحت بشه هر چند روز یه بار هم خودت چک کن اکانتو [/div][/quote]
جانشین من میشی سرور10؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.