[quote]
xsaz
[quote]
hezarcheshm
[quote][div]flower_2a2
بشتیبانی توصف حه بازی پایین هست عزیزم به رایانت استراحت بده درست شایدبشه من زیادبازی میکنم این طوری میشه صفحه هم رفرش کن شایددرست شدکش مرورگرتم پاک کن دوباره بزن
[/quote]
مرسی از توضیحاتت. تمام انوای هیستوری از جمله کش رو پاک کردم. سرعت لود بیشتر شد ولی مشکل حل نشد. به گفته یکی از دوستان وقتی صفحه مشکل دار (مثلا سربازخونه) رو باز کردم .CTRL+f5 رو زدم. صفحه درست شد ولی هر بار که ببندم و بازش کنم باز همونجوریه. اینطوری بازی کردن خیلی سخته.
[/quote]
از سرر 2 دارم بازی میکنم این اقای محمدی هیچ وقت جواب های که میداد به سوال من ربطی نداشت بهترین هاشون از گروه پشتیبانی اقای یزدی و کریمان بود
این مطلب در 1392/02/11 22:31:40 نوشته شده است و در 1392/02/11 22:38:12 ویرایش شده است .
atila s4
کمینگاه s5
نارفیق s7
new den s10
hadi2216 s13 (فروشی فوری)
s15 ??????
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]hezarcheshm[/b][/div][div][quote][div][b]flower_2a2[/b][/div][div]
بشتیبانی توصف حه بازی پایین هست عزیزم به رایانت استراحت بده درست شایدبشه من زیادبازی میکنم این طوری میشه صفحه هم رفرش کن شایددرست شدکش مرورگرتم پاک کن دوباره بزن[/div][/quote]
مرسی از توضیحاتت. تمام انوای هیستوری از جمله کش رو پاک کردم. سرعت لود بیشتر شد ولی مشکل حل نشد. به گفته یکی از دوستان وقتی صفحه مشکل دار (مثلا سربازخونه) رو باز کردم .CTRL+f5 رو زدم. صفحه درست شد ولی هر بار که ببندم و بازش کنم باز همونجوریه. اینطوری بازی کردن خیلی سخته.[/div][/quote]
از سرر 2 دارم بازی میکنم این اقای محمدی هیچ وقت جواب های که میداد به سوال من ربطی نداشت بهترین هاشون از گروه پشتیبانی اقای یزدی و کریمان بود