سلام. دوستانی که بیشتر درگیر بازی بودن چنتا سوال دارم. بعضی موارد هست که باعث میشه آدم تو این بازی نا امید بشه و ولش کنه. مثلا من بوده که از لحظه اول شروع سرور مشغول شدم و نذاشتم یک دیقه وقت بازی تلف بشه و همیشه هم جز ۱۵ نفر اول بودم . بعد ۵ روز میبینی مثلا تونستم علاوه بر توسعه شهر و ساخت مثلا ۳ تا شهر حدود ۵۰۰۰ نیزه دار هم بسازم. بعد از حالت حمایت خارج میشم میام تو بازی میبینم نیومده یه نفر با ۱۵۰۰۰ گرزدار میاد صافم میکنه میره. بعد نگاه میکنم این بابا مثلا تو همین مدت هم شهراش دو برابر منه و هم اینکه چقدر نیرو داره که فقط ۱۵ هزارتاشو فرستاده سمت من. خب چطور ممکنه؟ این چیکار کرده که با هم شروع کردیم ولی اینهمه از من جلوتره؟ معجزه که نمیتونه بکنه. آدم میگه شاید * میکنن. و این انگیزه بازی رو از بین میبره. دوم اینکه بعد حدود ۲۰ روز میبینی صفحه اولی ها و حتی صفحات دوم و سوم هر کدوم حدود ۱۵- ۱۶ تا شهر دارن. آخه چه خبره؟ مگه میشه این همه شهر رو مدیریت کرد. قراره تفریح کنیم یا تمام زار و زندگی رو تعطیل کنیم پای بازی. به نظرم این مواردی هست که بازی رو از تعادل خارج میکنه و من که دیگه انگیزه ورود به بازی رو از دست میدم
چه ربطی داره؟
بازی برای همس
یکی دوس داره زیاد بازی کنه
بعدشم به خوب بازی کردنم هست
یکیم دوس داره واسه بازی پول خرج کنه
ما نمیتونیم جلوی کارای بقیه رو توی یه بازی ازاد بگیریم
از این به بعدم بیشتر تولید نیرو کن نزننت و خوب بازی کردنم ینی اول منابعتو بزن بره بالا بعد بقیه چیزارو
از اون سکه هاییم که اول بازی بهت میده میتونی استفاده کنیو یکم بیشتر تمدید بزنی دوره حمایتتو تا به 2000 برسی بعد
موفق باشی
|~Black Alliance~|