آخه شما فکرشو بکنید وقتی شما 10 برابر کسی نیرو داشته باشید،اون چجوری می خواد برای شما تهدیدی حساب میشه.
من دارم میگم بهتره با همسطح های خودمون در بیفتیم.
modos
آخه شما فکرشو بکنید وقتی شما 10 برابر کسی نیرو داشته باشید،اون چجوری می خواد برای شما تهدیدی حساب میشه.
خوب این حماقته داداش
با هم سطح که نمیشه در افتاد
وقتی کنارت یه نفر با 1 میل نیرو باشه و تو 1 میل و 200 هزار نیرو خوب معلومه وقتی حمله کنی هم نیروهای خودت به غار میره هم اون یارو پس نتیجه = هیچکس با هم سطح خودش در نمیفته مگر موارد خاص
همه دورشونو میزنن تا کسی جون نگیره و خودشون بشن قدرت منطقه
آره ولی اگه توسرور10بقل نفر2سرورباشی دیگه ازاین فکرانمیکنی
خوب تلاش میکردی که بری بالا
والله.. اسپمر نخودی
جمعیتم 1300هستش اگه nooranمنونمیزدالان3000بودم
بیا اینم یه نمونه
نمونه ی چی؟
متن بالا سرمو میگم
خب نمونه ی خوبی هستم؟
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]modos[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div]آخه شما فکرشو بکنید وقتی شما 10 برابر کسی نیرو داشته باشید،اون چجوری می خواد برای شما تهدیدی حساب میشه.
[/div][/quote]
[quote][div][b]modos[/b][/div][div]آخه شما فکرشو بکنید وقتی شما 10 برابر کسی نیرو داشته باشید،اون چجوری می خواد برای شما تهدیدی حساب میشه.
[/div][/quote]
خوب این حماقته داداش
وقتی کنارت یه نفر با 1 میل نیرو باشه و تو 1 میل و 200 هزار نیرو خوب معلومه وقتی حمله کنی هم نیروهای خودت به غار میره هم اون یارو پس نتیجه = هیچکس با هم سطح خودش در نمیفته مگر موارد خاص
همه دورشونو میزنن تا کسی جون نگیره و خودشون بشن قدرت منطقه :mrgreen:[/div][/quote]
آره ولی اگه توسرور10بقل نفر2سرورباشی دیگه ازاین فکرانمیکنی[/div][/quote]
[/div][/quote]
والله.. اسپمر نخودی[/div][/quote]
جمعیتم 1300هستش اگه nooranمنونمیزدالان3000بودم[/div][/quote]
بیا اینم یه نمونه
[/div][/quote]
نمونه ی چی؟[/div][/quote]
متن بالا سرمو میگم[/div][/quote]
خب نمونه ی خوبی هستم؟
modos
خوب این حماقته داداش
همه دورشونو میزنن تا کسی جون نگیره و خودشون بشن قدرت منطقه
آره ولی اگه توسرور10بقل نفر2سرورباشی دیگه ازاین فکرانمیکنی
والله.. اسپمر نخودی
جمعیتم 1300هستش اگه nooranمنونمیزدالان3000بودم
بیا اینم یه نمونه
نمونه ی چی؟
متن بالا سرمو میگم
خب نمونه ی خوبی هستم؟
داری میگی جمعیتم کم شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div]آخه شما فکرشو بکنید وقتی شما 10 برابر کسی نیرو داشته باشید،اون چجوری می خواد برای شما تهدیدی حساب میشه.
[/div][/quote]
[quote][div][b]modos[/b][/div][div]آخه شما فکرشو بکنید وقتی شما 10 برابر کسی نیرو داشته باشید،اون چجوری می خواد برای شما تهدیدی حساب میشه.
[/div][/quote]
خوب این حماقته داداش
همه دورشونو میزنن تا کسی جون نگیره و خودشون بشن قدرت منطقه :mrgreen:[/div][/quote]
آره ولی اگه توسرور10بقل نفر2سرورباشی دیگه ازاین فکرانمیکنی[/div][/quote]
[/div][/quote]
والله.. اسپمر نخودی[/div][/quote]
جمعیتم 1300هستش اگه nooranمنونمیزدالان3000بودم[/div][/quote]
بیا اینم یه نمونه
[/div][/quote]
نمونه ی چی؟[/div][/quote]
متن بالا سرمو میگم[/div][/quote]
خب نمونه ی خوبی هستم؟[/div][/quote]
داری میگی جمعیتم کم شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.