یه سوال اساسی داشتم
قراره این جایزه کتیبه مثل یارانه رو یه مبلغ قفل بشه؟
قیمت همچی رفت بالا غیر از این دو تا
چی می شد به جای یک و نیم میلیون 150 ملیون میدادن
فرقش فقط دو تا صفر ناقابله اگر قابل بدونید
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]صحبت های جالبی بود ممنون از اساتید:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:
یه سوال اساسی داشتم
قراره این جایزه کتیبه مثل یارانه رو یه مبلغ قفل بشه؟
قیمت همچی رفت بالا غیر از این دو تا
چی می شد به جای یک و نیم میلیون 150 ملیون میدادن
فرقش فقط دو تا صفر ناقابله اگر قابل بدونید:icon_13:
این چه وعضشه یکی توی بازی افتاده کنار من 4 تا مولی داره بعد تیکت میزنی میگن به پلیس بازی سپرده شد و در صورت تخلف مولتی ها از بازی حذف خواهند شد.
ولی بعد از 4 روز طرف داره خیلی قوی تر میشه.
آخه من چطور با 3000 تا گرزدار چهار تا مولتی رو صاف کنم؟
خب تو هم 10 تا مولتی بساز
اینجوری 3 هزار تا گرزت میشه 30 هزارتا
البته خوب هم نیرو نساختی ولی کاچی بهتر از هیچی
روز چهارم سرور 3 کیلو گرز داشتم!
[quote][div][b]hadidaeshi[/b][/div][div][quote][div][b]احسانین[/b][/div][div]این چه وعضشه یکی توی بازی افتاده کنار من 4 تا مولی داره بعد تیکت میزنی میگن به پلیس بازی سپرده شد و در صورت تخلف مولتی ها از بازی حذف خواهند شد.
آخه من چطور با 3000 تا گرزدار چهار تا مولتی رو صاف کنم؟:icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
خب تو هم 10 تا مولتی بساز
اینجوری 3 هزار تا گرزت میشه 30 هزارتا
البته خوب هم نیرو نساختی ولی کاچی بهتر از هیچی[/div][/quote]
روز چهارم سرور 3 کیلو گرز داشتم!
این چه وعضشه یکی توی بازی افتاده کنار من 4 تا مولی داره بعد تیکت میزنی میگن به پلیس بازی سپرده شد و در صورت تخلف مولتی ها از بازی حذف خواهند شد.
واقعا ۳۰۰۰ تاثیری داری. من خودم میام فارم میکنمت
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]احسانین[/b][/div][div]این چه وعضشه یکی توی بازی افتاده کنار من 4 تا مولی داره بعد تیکت میزنی میگن به پلیس بازی سپرده شد و در صورت تخلف مولتی ها از بازی حذف خواهند شد.
آخه من چطور با 3000 تا گرزدار چهار تا مولتی رو صاف کنم؟:icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
خیلی ممنون لطفتو میرسونی
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]احسانین[/b][/div][div]این چه وعضشه یکی توی بازی افتاده کنار من 4 تا مولی داره بعد تیکت میزنی میگن به پلیس بازی سپرده شد و در صورت تخلف مولتی ها از بازی حذف خواهند شد.
واقعا ۳۰۰۰ تاثیری داری. من خودم میام فارم میکنمت [/div][/quote]
خیلی ممنون لطفتو میرسونی:icon_4:
صبح واسه نماز بیدار شدم بعد از نماز یه نگاهی به اک سرور ۶۶زدم. یارو با ۳ تا اک مولتی بهم حمله زده. و یه نامه هم نوشته. .. تا صبح فارمی. . حالا نگاه میکنم میبینم هر ۳ اک مسدود شدن... واقعا دست مدیران درد نکنه. کاش برای همیشه از دست این اشخاص راحت بشیم
سما دختر اذربایجان
صبح واسه نماز بیدار شدم بعد از نماز یه نگاهی به اک سرور ۶۶زدم. یارو با ۳ تا اک مولتی بهم حمله زده. و یه نامه هم نوشته. .. تا صبح فارمی. . حالا نگاه میکنم میبینم هر ۳ اک مسدود شدن... واقعا دست مدیران درد نکنه. کاش برای همیشه از دست این اشخاص راحت بشیم:icon_1:
صبح واسه نماز بیدار شدم بعد از نماز یه نگاهی به اک سرور ۶۶زدم. یارو با ۳ تا اک مولتی بهم حمله زده. و یه نامه هم نوشته. .. تا صبح فارمی. . حالا نگاه میکنم میبینم هر ۳ اک مسدود شدن... واقعا دست مدیران درد نکنه. کاش برای همیشه از دست این اشخاص راحت بشیم
میثم سامورایی
شما هنوز بازی میکنید:|[quote][div][b]sama123[/b][/div][div]صبح واسه نماز بیدار شدم بعد از نماز یه نگاهی به اک سرور ۶۶زدم. یارو با ۳ تا اک مولتی بهم حمله زده. و یه نامه هم نوشته. .. تا صبح فارمی. . حالا نگاه میکنم میبینم هر ۳ اک مسدود شدن... واقعا دست مدیران درد نکنه. کاش برای همیشه از دست این اشخاص راحت بشیم:icon_1:[/div][/quote]
حاجیه من 3 روز اول سرور 3 کیلو گرزدار داشتم. این پستو سه روز اول سرور زدم نیگاه کن
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]احسانین[/b][/div][div]این چه وعضشه یکی توی بازی افتاده کنار من 4 تا مولی داره بعد تیکت میزنی میگن به پلیس بازی سپرده شد و در صورت تخلف مولتی ها از بازی حذف خواهند شد.
واقعا ۳۰۰۰ تاثیری داری. من خودم میام فارم میکنمت [/div][/quote]
حاجیه من 3 روز اول سرور 3 کیلو گرزدار داشتم. این پستو سه روز اول سرور زدم نیگاه کن :icon_2: :icon_7:
اگر همه مولتی ها رو جمع کنند سرور خلوت میشه
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div]صبح واسه نماز بیدار شدم بعد از نماز یه نگاهی به اک سرور ۶۶زدم. یارو با ۳ تا اک مولتی بهم حمله زده. و یه نامه هم نوشته. .. تا صبح فارمی. . حالا نگاه میکنم میبینم هر ۳ اک مسدود شدن... واقعا دست مدیران درد نکنه. کاش برای همیشه از دست این اشخاص راحت بشیم:icon_1:[/div][/quote]
میشه 500 تا پلیر که 300 تاش فقط هفته اوله.
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div]صبح واسه نماز بیدار شدم بعد از نماز یه نگاهی به اک سرور ۶۶زدم. یارو با ۳ تا اک مولتی بهم حمله زده. و یه نامه هم نوشته. .. تا صبح فارمی. . حالا نگاه میکنم میبینم هر ۳ اک مسدود شدن... واقعا دست مدیران درد نکنه. کاش برای همیشه از دست این اشخاص راحت بشیم:icon_1:[/div][/quote]
اگر همه مولتی ها رو جمع کنند سرور خلوت میشه[/div][/quote]
میشه 500 تا پلیر که 300 تاش فقط هفته اوله.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.