من الان تقریبا جمعیتم 250 نفر است.
به محض این که نانوایی خودمو ساختم میرم برای ساخت شهر دوم
سرورچند؟
s13
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div]من الان تقریبا جمعیتم 250 نفر است.
به محض این که نانوایی خودمو ساختم میرم برای ساخت شهر دوم[/div][/quote]
سرورچند؟[/div][/quote]
s13
سرورچند؟
s13
وایساببینم چه خبره
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]modos[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div]من الان تقریبا جمعیتم 250 نفر است.
سرورچند؟[/div][/quote]
s13[/div][/quote]
وایساببینم چه خبره
سرورچند؟
s13
وایساببینم چه خبره
چی چه خبره؟
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div]من الان تقریبا جمعیتم 250 نفر است.
سرورچند؟[/div][/quote]
s13[/div][/quote]
وایساببینم چه خبره[/div][/quote]
چی چه خبره؟
سرورچند؟
s13
وایساببینم چه خبره
چی چه خبره؟
سرورومیگم
[quote][div][b]modos[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]modos[/b][/div][div]من الان تقریبا جمعیتم 250 نفر است.
سرورچند؟[/div][/quote]
s13[/div][/quote]
وایساببینم چه خبره[/div][/quote]
چی چه خبره؟[/div][/quote]
سرورومیگم
اول باید به اندازه کافی (بالای 10000تا نیرو)بسازی و قصرت رو ارتقاع بدی بعد سه چهار تا با هم بزن که طرف مقابلت هنگ کنه
سکته کنه
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]اول باید به اندازه کافی (بالای 10000تا نیرو)بسازی و قصرت رو ارتقاع بدی بعد سه چهار تا با هم بزن که طرف مقابلت هنگ کنه:mrgreen:[/div][/quote]
سکته کنه
اول باید به اندازه کافی (بالای 10000تا نیرو)بسازی و قصرت رو ارتقاع بدی بعد سه چهار تا با هم بزن که طرف مقابلت هنگ کنه
می فهمی داری چی میگی؟
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]اول باید به اندازه کافی (بالای 10000تا نیرو)بسازی و قصرت رو ارتقاع بدی بعد سه چهار تا با هم بزن که طرف مقابلت هنگ کنه:mrgreen:[/div][/quote]
می فهمی داری چی میگی؟
سلام.من از شهر اولم دو تا شهر دیگه زدم ولی از بقیه دهکده ها نمیتونم مهاجر تربیت کنم و شهر جدید بزنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]لطفا اسپم ندین[/div][/quote]
سلام.من از شهر اولم دو تا شهر دیگه زدم ولی از بقیه دهکده ها نمیتونم مهاجر تربیت کنم و شهر جدید بزنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.