همین بازی چرته؟
نه نمیکنم
البته از شکلش خوشم نمیاد تا حا لا هم بازی نکردم
و بازی نخواهی کرد؟
شاید کردم
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]همین بازی چرته؟
نه نمیکنم
البته از شکلش خوشم نمیاد تا حا لا هم بازی نکردم[/div][/quote]
و بازی نخواهی کرد؟[/div][/quote]
شاید کردم
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]روباه نیست
ولی نمیدونم چیه[/div][/quote]
دمش که شبیه روباه
یه عکس بهتر بزار[/div][/quote]
من میگم راکونه
منم همین فکر رو می کردم عکسش رو تو گوگل جستجو کردم معلوم شد اسمش پاندای قرمز
[quote][div][b]7686[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]روباه نیست
دمش که شبیه روباه
من میگم راکونه[/div][/quote]
آره فکر کنم پانداست
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]7686[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]روباه نیست
دمش که شبیه روباه
منم همین فکر رو می کردم عکسش رو تو گوگل جستجو کردم معلوم شد اسمش پاندای قرمز[/div][/quote]
آره فکر کنم پانداست
تو یه سرور درست و حسابی برای ماین کرافت سراغ نداری دیگه دارم از کاسپین متنفر میشم
[quote][div][b]7686[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]روباه نیست
دمش که شبیه روباه
تو یه سرور درست و حسابی برای ماین کرافت سراغ نداری دیگه دارم از کاسپین متنفر میشم
آره فکر کنم پانداست
این چطوره
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]7686[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]روباه نیست
دمش که شبیه روباه
منم همین فکر رو می کردم عکسش رو تو گوگل جستجو کردم معلوم شد اسمش پاندای قرمز[/div][/quote]
آره فکر کنم پانداست[/div][/quote]
این چطوره
آره فکر کنم پانداست
این چطوره
این مطلب در 1398/03/18 00:30:15 نوشته شده است و در 1398/03/18 00:31:10 ویرایش شده است .
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]7686[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]روباه نیست
دمش که شبیه روباه
آره فکر کنم پانداست[/div][/quote]
این چطوره[/div][/quote]
:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.