[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]من بی صدا گوش میدم[/div][/quote]
منم با گوشام می بینم[/div][/quote]
منم با دماغم غذا میخورم
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]من بی صدا گوش میدم[/div][/quote]
منم با دماغم غذا میخورم[/div][/quote]
چندش :lol:
چندش نداره منم با دستام راه میرم و با پاهام نفس میکشم
درود بر همه خفنا
ن
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]من بی صدا گوش میدم[/div][/quote]
چندش :lol:[/div][/quote]
چندش نداره منم با دستام راه میرم و با پاهام نفس میکشم:icon_4:[/div][/quote]
درود بر همه خفنا:icon_4:
درود بر همه خفنا
درود و علیکم brother
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]من بی صدا گوش میدم[/div][/quote]
درود بر همه خفنا:icon_4:[/div][/quote]
درود و علیکم brother
درود بر همه خفنا
درود و علیکم brother
وقتی یه غلط میخورین تا تهش بخورین
call me psycho
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]من بی صدا گوش میدم[/div][/quote]
درود و علیکم brother [/div][/quote]
درود بر همه خفنا
درود و علیکم brother
مامان
این مطلب در 1398/03/06 08:53:55 نوشته شده است و در 1398/03/06 08:55:07 ویرایش شده است .
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]من بی صدا گوش میدم[/div][/quote]
درود و علیکم brother [/div][/quote]
وقتی یه غلط میخورین تا تهش بخورین[/div][/quote]
مامان :o :cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.