منظورم اینکه خرداد جلوعه(امتحانا) برید درستونو بخونید نه اینکه به سرور تابستونه فک کنید
خب توچرانمیخونی اومدی انجمن؟
این فرق فیکوله طبق برنامه ریزی من از شنبه آینده شروع میکنم
شنبه ی سال آینده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرهرهرهر چقد با مزه ای؟
نمیدونم توبگوقوچی
اسپمر نخودی
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]armin12[/b][/div][div]معلوم نیست خب تو تابستون شروع میشه دیگه[/div][/quote]
منظورم اینکه خرداد جلوعه(امتحانا) برید درستونو بخونید نه اینکه به سرور تابستونه فک کنید[/div][/quote]
خب توچرانمیخونی اومدی انجمن؟[/div][/quote]
این فرق فیکوله طبق برنامه ریزی من از شنبه آینده شروع میکنم[/div][/quote]
شنبه ی سال آینده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D[/div][/quote]
هرهرهرهر چقد با مزه ای؟[/div][/quote]
نمیدونم توبگوقوچی[/div][/quote]
اسپمر نخودی:lol::lol::lol:
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]armin12[/b][/div][div]معلوم نیست خب تو تابستون شروع میشه دیگه[/div][/quote]
منظورم اینکه خرداد جلوعه(امتحانا) برید درستونو بخونید نه اینکه به سرور تابستونه فک کنید[/div][/quote]
اسپمر نخودی:lol::lol::lol:[/div][/quote]
همیناروگفتی که مدیرتحت تاثیرحرفات قرارگرفت اکانت شوالیه انیشتینوبست وگرنه الان بااون میومدم[/div][/quote]
2 تا اکنتم 2 ماهه مسدوده
آخ جون حال کردم تادفعه ی آخرت باشه مدیروتحت تاثیرقراربدی
یکی اکانتم که همون روز 2 که اومدم انجمن مدیر مسدودش کرد انتقاد کردم از مدیر و بروبکس عصر پادشاهان وقتی اون مسدود شد با اکانت دیگه اومدم موارد قبلی رو تکرار کردم که اونم مسدود شد که یهو با این اکانت اومدیم تاحالا که مسدود نشدیم امید وارم نشم.
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]armin12[/b][/div][div]معلوم نیست خب تو تابستون شروع میشه دیگه[/div][/quote]
اسپمر نخودی:lol::lol::lol:[/div][/quote]
همیناروگفتی که مدیرتحت تاثیرحرفات قرارگرفت اکانت شوالیه انیشتینوبست وگرنه الان بااون میومدم[/div][/quote]
2 تا اکنتم 2 ماهه مسدوده [/div][/quote]
آخ جون حال کردم تادفعه ی آخرت باشه مدیروتحت تاثیرقراربدی:D:D:D[/div][/quote]
یکی اکانتم که همون روز 2 که اومدم انجمن مدیر مسدودش کرد انتقاد کردم از مدیر و بروبکس عصر پادشاهان وقتی اون مسدود شد با اکانت دیگه اومدم موارد قبلی رو تکرار کردم که اونم مسدود شد که یهو با این اکانت اومدیم تاحالا که مسدود نشدیم امید وارم نشم.:D:D
با سلام خدمت مدیران محترم می خواستم بپرسم سرور تابستون کی شروع میشه
مثل پارسال 8 تیر شروع میشه؟
مجتبی بودی؟ حالا یادم نیس .فک کنم از 27 خرداد شروع بشه.چون هر ماه دارن یه سرور میزنن
اره مجتبی هستم منا از کجا میشناسی؟
منتظر سرور تابستونه هستم
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]mojking838[/b][/div][div]با سلام خدمت مدیران محترم می خواستم بپرسم سرور تابستون کی شروع میشه
مثل پارسال 8 تیر شروع میشه؟[/div][/quote]
مجتبی بودی؟ حالا یادم نیس .فک کنم از 27 خرداد شروع بشه.چون هر ماه دارن یه سرور میزنن[/div][/quote]
با سلام خدمت مدیران محترم می خواستم بپرسم سرور تابستون کی شروع میشه
مثل پارسال 8 تیر شروع میشه؟
مجتبی بودی؟ حالا یادم نیس .فک کنم از 27 خرداد شروع بشه.چون هر ماه دارن یه سرور میزنن
سرور 4 پردیس بازی میکردم.کتیبه زدی کلی بهت دف دادم .ولی باز شهرات ترکید میخوای تابستون هم باشی؟ همه برو بچ هستن تابستون هستن.
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]mojking838[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]mojking838[/b][/div][div]با سلام خدمت مدیران محترم می خواستم بپرسم سرور تابستون کی شروع میشه
مثل پارسال 8 تیر شروع میشه؟[/div][/quote]
مجتبی بودی؟ حالا یادم نیس .فک کنم از 27 خرداد شروع بشه.چون هر ماه دارن یه سرور میزنن[/div][/quote]
[/div][/quote]
سرور 4 پردیس بازی میکردم.کتیبه زدی کلی بهت دف دادم .ولی باز شهرات ترکید:lol: میخوای تابستون هم باشی؟ همه برو بچ هستن تابستون هستن.
اقا از مدیریت خواهش میکنم سرور تابستون رو بعد از هشتم تیر برگزار کنند.
کنکور ششم هفتم و هشتمه! اگه نهم یا دهم برگزار بشه ما کنکوری ها هم با خیال راحت میریم سر جلسه کنکور
خداحافظ برای همیشه
[b]اقا از مدیریت خواهش میکنم سرور تابستون رو بعد از هشتم تیر برگزار کنند.
کنکور ششم هفتم و هشتمه! اگه نهم یا دهم برگزار بشه ما کنکوری ها هم با خیال راحت میریم سر جلسه کنکور[/b]
اقا از مدیریت خواهش میکنم سرور تابستون رو بعد از هشتم تیر برگزار کنند.
کنکور ششم هفتم و هشتمه! اگه نهم یا دهم برگزار بشه ما کنکوری ها هم با خیال راحت میریم سر جلسه کنکور
اتفاقا ما که امساله رو جاخالی میدیم برای کنکور نا چن نفر دیگه جای ما برن دانشگاه بزارید 6 تیر شروع بشه سرورا که از شرهرچی کنکوریه راحت بشیم.مخصوصا دار و دسته ی علی تندر
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div][b]اقا از مدیریت خواهش میکنم سرور تابستون رو بعد از هشتم تیر برگزار کنند.
کنکور ششم هفتم و هشتمه! اگه نهم یا دهم برگزار بشه ما کنکوری ها هم با خیال راحت میریم سر جلسه کنکور[/b][/div][/quote]
اتفاقا ما که امساله رو جاخالی میدیم برای کنکور نا چن نفر دیگه جای ما برن دانشگاه بزارید 6 تیر شروع بشه سرورا که از شرهرچی کنکوریه راحت بشیم.مخصوصا دار و دسته ی علی تندر:twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.