سلام دوستان
من این ویدیو را چند ماه قبل آماده کرده بودم ، اما مشکل در پست گذاشتن وجود داره . منم سعی کردم
متن را حذف کنم تا فرستاده بشه .
اگه تو gold 3 هستید حتما بیایید تو جمع ما اگر هم نیستید باز هم بیائید و نظرتونو درباره سرور Gold 3 که چه ک س ی کتیبه رو آرشیو میکنه بگید . توی این ویدیو یه کم راجع به اتفاقات سرور توضیح دادم .
https://www.aparat.com/v/ojI7E
نرگس
تکلیف اون سرور هم روشن شد ما دیر اومدیم
بله ، مشحص شد
من تو گلد نبودم
اما از بچه ها شنیدم
سرور جالبی بود
ما که نبودیم
ولی دوستان هم گفتند که سرور خوبی بود
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div]سلام دوستان
من این ویدیو را چند ماه قبل آماده کرده بودم ، اما مشکل در پست گذاشتن وجود داره . منم سعی کردم
متن را حذف کنم تا فرستاده بشه .
اگه تو gold 3 هستید حتما بیایید تو جمع ما اگر هم نیستید باز هم بیائید و نظرتونو درباره سرور Gold 3 که چه ک س ی کتیبه رو آرشیو میکنه بگید . توی این ویدیو یه کم راجع به اتفاقات سرور توضیح دادم .
https://www.aparat.com/v/ojI7E
نرگس[/div][/quote]
تکلیف اون سرور هم روشن شد ما دیر اومدیم [/div][/quote]
بله ، مشحص شد :)[/div][/quote]
من تو گلد نبودم
اما از بچه ها شنیدم[/div][/quote]
سرور جالبی بود [/div][/quote]
ما که نبودیم
ولی دوستان هم گفتند که سرور خوبی بود[/div][/quote]
:icon_9:[/div][/quote]
:icon_0:
سلام !
از نظر من هم بعضی از پست های شما باید توی یک category دیگه ای قرار می گرفتند ! ولی خب ، بحث سلیقه پیش میاد وقتی یک
Topic بتونه جاهای مختلفی قرار بگیره !
آپدیت شدم !!
تو ورژن جدیدم ، خیلی ها تو زندگیم نیستن !!!
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]هر پرسشی که جاش تو پرسش و پاسخ متداول نیست:|[/div][/quote]
سلام !
از نظر من هم بعضی از پست های شما باید توی یک category دیگه ای قرار می گرفتند ! ولی خب ، بحث سلیقه پیش میاد وقتی یک
سلام !
بله صحیح
کدوم پستام؟
Moein bap
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]هر پرسشی که جاش تو پرسش و پاسخ متداول نیست:|[/div][/quote]
سلام !
Topic بتونه جاهای مختلفی قرار بگیره ! [/div][/quote]
بله صحیح
کدوم پستام؟:geek:
سلام !
بله صحیح
کدوم پستام؟
به عنوان مثال : مسابقه که گذاشتی , به نظر من میتونست جز category سرگرمی باشه تا بحث و گفتگوی آزاد .
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]هر پرسشی که جاش تو پرسش و پاسخ متداول نیست:|[/div][/quote]
سلام !
Topic بتونه جاهای مختلفی قرار بگیره ! [/div][/quote]
بله صحیح
کدوم پستام؟:geek:[/div][/quote]
به عنوان مثال : مسابقه که گذاشتی , به نظر من میتونست جز category سرگرمی باشه تا بحث و گفتگوی آزاد . :icon_14:
به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد تیم ما میزنه اشباح + اذربایجان اسم من هم هست مهیار
[quote][div][b]mahyar_88358[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]mahyar_88358[/b][/div][div]من میدونم کی ارشیو میکنه :D[/div][/quote]
8-)
کی می زنه به نظر شما ؟ سخته پیش بینیش [/div][/quote]
به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد تیم ما میزنه اشباح + اذربایجان اسم من هم هست مهیار [/div][/quote]
:icon_9:
به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد تیم ما میزنه اشباح + اذربایجان اسم من هم هست مهیار
این یعنی زدی به هدف ؟ خخخخ
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]mahyar_88358[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]mahyar_88358[/b][/div][div]من میدونم کی ارشیو میکنه :D[/div][/quote]
8-)
به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد تیم ما میزنه اشباح + اذربایجان اسم من هم هست مهیار [/div][/quote]
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]mahyar_88358[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]mahyar_88358[/b][/div][div]من میدونم کی ارشیو میکنه :D[/div][/quote]
8-)
این یعنی زدی به هدف ؟ خخخخ[/div][/quote]
:icon_4:
لایک
آپدیت شدم !!
[quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]mahyar_88358[/b][/div][div][quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]mahyar_88358[/b][/div][div]من میدونم کی ارشیو میکنه :D[/div][/quote]
8-)
این یعنی زدی به هدف ؟ خخخخ[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
لایک
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.