از تمامی دوستان که قبلا در این اتحاد بودن و بازی کردیم میخوام بیان و این سرور باز شکوه اتحاد به رخ بکشیم. اساس اتحاد بر پایه رفاقت و رفاقت و رفاقت بود . هست . و خواهد بود.... البته جای دوست عزیزمان ...... ملیکا خالی..... خدا رحمتش کنه
این ملیکا کیه ؟؟تو سرور چل و ششم اتحاد زدین به یاد ملیکا
من یه ملیکا میشناسم سرور چهل و پنج پلی میداد نکنه همونه
ملیکا ه دوست عزیزی بود که برحمت خدا رفته. بخاطر بیماری کانسر. از سرور 23. دیگه بینما نیست اما داییش باسمش اک میزنه. اونم از بجه های با معرفت و اصیل هستش.
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div]از تمامی دوستان که قبلا در این اتحاد بودن و بازی کردیم میخوام بیان و این سرور باز شکوه اتحاد به رخ بکشیم. اساس اتحاد بر پایه رفاقت و رفاقت و رفاقت بود . هست . و خواهد بود.... البته جای دوست عزیزمان ...... ملیکا خالی..... خدا رحمتش کنه[/div][/quote]
من یه ملیکا میشناسم سرور چهل و پنج پلی میداد نکنه همونه[/div][/quote]
ملیکا ه دوست عزیزی بود که برحمت خدا رفته. بخاطر بیماری کانسر. از سرور 23. دیگه بینما نیست اما داییش باسمش اک میزنه. اونم از بجه های با معرفت و اصیل هستش.
از تمامی دوستان که قبلا در این اتحاد بودن و بازی کردیم میخوام بیان و این سرور باز شکوه اتحاد به رخ بکشیم. اساس اتحاد بر پایه رفاقت و رفاقت و رفاقت بود . هست . و خواهد بود.... البته جای دوست عزیزمان ...... ملیکا خالی..... خدا رحمتش کنه
بیماری حتما باید انگلیسی مینوشتی فارسی بنویس همه بدونن چیه
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div]از تمامی دوستان که قبلا در این اتحاد بودن و بازی کردیم میخوام بیان و این سرور باز شکوه اتحاد به رخ بکشیم. اساس اتحاد بر پایه رفاقت و رفاقت و رفاقت بود . هست . و خواهد بود.... البته جای دوست عزیزمان ...... ملیکا خالی..... خدا رحمتش کنه[/div][/quote]
ملیکا ه دوست عزیزی بود که برحمت خدا رفته. بخاطر بیماری کانسر. از سرور 23. دیگه بینما نیست اما داییش باسمش اک میزنه. اونم از بجه های با معرفت و اصیل هستش. [/div][/quote]
بیماری حتما باید انگلیسی مینوشتی فارسی بنویس همه بدونن چیه :|
دختر و پسرهای فارم
هومن کینگ هم میاد
فارم شدن سریع و بدون دردی رو برات ارزو میکنم
خخخخخ. تا اونجایی که یادم هومن اسمشو عوض کرد. من تا حالا فارم نشدم..یا شده باشم که خیلی احتمالش کمه . توسط ایشون اصلا. هرچند با 6یا 7مولتی یا دوستش حمله میزد... . باز ازت ممنون.
0 شدن فراموشی میاره
هومن همیشه همون هومن کینگ بود
شتر در خواب بیند پنبه دانه....... به همین خیال باش. اتحادشون رو داغون کردم دیگه نام نشانی نیست دیگه ازشون.... اقا همومن....
تو خودت اومدی گفتی زدنتو سرور بعد میری انتقام بگیری و...
یادت رفته؟
دهنت سرویس تو هنوز یادته؟؟ گفتی منم یادم افتاد
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
دختر و پسرهای فارم:mrgreen:
هومن کینگ هم میاد
فارم شدن سریع و بدون دردی رو برات ارزو میکنم:P[/div][/quote]
خخخخخ. تا اونجایی که یادم هومن اسمشو عوض کرد. من تا حالا فارم نشدم..یا شده باشم که خیلی احتمالش کمه . توسط ایشون اصلا. هرچند با 6یا 7مولتی یا دوستش حمله میزد... . باز ازت ممنون. :icon_1:[/div][/quote]
:icon_2:
0 شدن فراموشی میاره
:icon_4::icon_4::icon_4:
هومن همیشه همون هومن کینگ بود:icon_4:
[/div][/quote]
شتر در خواب بیند پنبه دانه....... به همین خیال باش. اتحادشون رو داغون کردم دیگه نام نشانی نیست دیگه ازشون.... اقا همومن.... [/div][/quote]
تو خودت اومدی گفتی زدنتو سرور بعد میری انتقام بگیری و... :icon_4::icon_4:
یادت رفته؟
[/div][/quote]
دهنت سرویس تو هنوز یادته؟؟ گفتی منم یادم افتاد :lol:
دختر و پسرهای فارم
هومن کینگ هم میاد
فارم شدن سریع و بدون دردی رو برات ارزو میکنم
خخخخخ. تا اونجایی که یادم هومن اسمشو عوض کرد. من تا حالا فارم نشدم..یا شده باشم که خیلی احتمالش کمه . توسط ایشون اصلا. هرچند با 6یا 7مولتی یا دوستش حمله میزد... . باز ازت ممنون.
0 شدن فراموشی میاره
هومن همیشه همون هومن کینگ بود
شتر در خواب بیند پنبه دانه....... به همین خیال باش. اتحادشون رو داغون کردم دیگه نام نشانی نیست دیگه ازشون.... اقا همومن....
تو خودت اومدی گفتی زدنتو سرور بعد میری انتقام بگیری و...
یادت رفته؟
دهنت سرویس تو هنوز یادته؟؟ گفتی منم یادم افتاد
از تاپیکای خوب اون روزا بود
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
دختر و پسرهای فارم:mrgreen:
هومن کینگ هم میاد
فارم شدن سریع و بدون دردی رو برات ارزو میکنم:P[/div][/quote]
خخخخخ. تا اونجایی که یادم هومن اسمشو عوض کرد. من تا حالا فارم نشدم..یا شده باشم که خیلی احتمالش کمه . توسط ایشون اصلا. هرچند با 6یا 7مولتی یا دوستش حمله میزد... . باز ازت ممنون. :icon_1:[/div][/quote]
:icon_2:
0 شدن فراموشی میاره
هومن همیشه همون هومن کینگ بود:icon_4:
[/div][/quote]
شتر در خواب بیند پنبه دانه....... به همین خیال باش. اتحادشون رو داغون کردم دیگه نام نشانی نیست دیگه ازشون.... اقا همومن.... [/div][/quote]
تو خودت اومدی گفتی زدنتو سرور بعد میری انتقام بگیری و... :icon_4::icon_4:
یادت رفته؟
[/div][/quote]
دهنت سرویس تو هنوز یادته؟؟ گفتی منم یادم افتاد :lol:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
از تاپیکای خوب اون روزا بود :icon_4::icon_4::icon_4:
به یاد ملیکاست شاید اسمش ملیکا نباشه منم سرورای زیادی ملیکا دیدم
من با یه نوبی اشنا شدم به اسم مهسا(سرور 45)که اون میگفت ملیکا منو با این بازی اشنا کرده....
منم یه اتحاد بزنم به یاد مهسا...جوانمرد بود خدا بیامرز...درس مردانگی رو ازش یاد گرفتم
کرد نبود احیانا مهساعه؟؟
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div]از تمامی دوستان که قبلا در این اتحاد بودن و بازی کردیم میخوام بیان و این سرور باز شکوه اتحاد به رخ بکشیم. اساس اتحاد بر پایه رفاقت و رفاقت و رفاقت بود . هست . و خواهد بود.... البته جای دوست عزیزمان ...... ملیکا خالی..... خدا رحمتش کنه[/div][/quote]
به یاد ملیکاست شاید اسمش ملیکا نباشه منم سرورای زیادی ملیکا دیدم[/div][/quote]
من با یه نوبی اشنا شدم به اسم مهسا(سرور 45)که اون میگفت ملیکا منو با این بازی اشنا کرده....
منم یه اتحاد بزنم به یاد مهسا...جوانمرد بود خدا بیامرز...درس مردانگی رو ازش یاد گرفتم[/div][/quote]
کرد نبود احیانا مهساعه؟؟
به یاد ملیکاست شاید اسمش ملیکا نباشه منم سرورای زیادی ملیکا دیدم
منم یه اتحاد بزنم به یاد مهسا...جوانمرد بود خدا بیامرز...درس مردانگی رو ازش یاد گرفتم
کرد نبود احیانا مهساعه؟؟
بوشهری بود!!
یه سرور اومد فارم شد به حرفام گوش نمیکرد هی کار خودشو میکرد ...
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div]از تمامی دوستان که قبلا در این اتحاد بودن و بازی کردیم میخوام بیان و این سرور باز شکوه اتحاد به رخ بکشیم. اساس اتحاد بر پایه رفاقت و رفاقت و رفاقت بود . هست . و خواهد بود.... البته جای دوست عزیزمان ...... ملیکا خالی..... خدا رحمتش کنه[/div][/quote]
به یاد ملیکاست شاید اسمش ملیکا نباشه منم سرورای زیادی ملیکا دیدم[/div][/quote]
منم یه اتحاد بزنم به یاد مهسا...جوانمرد بود خدا بیامرز...درس مردانگی رو ازش یاد گرفتم[/div][/quote]
کرد نبود احیانا مهساعه؟؟[/div][/quote]
بوشهری بود!!
یه سرور اومد فارم شد به حرفام گوش نمیکرد هی کار خودشو میکرد ...
خدا بیامرزادتش!!
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div]از تمامی دوستان که قبلا در این اتحاد بودن و بازی کردیم میخوام بیان و این سرور باز شکوه اتحاد به رخ بکشیم. اساس اتحاد بر پایه رفاقت و رفاقت و رفاقت بود . هست . و خواهد بود.... البته جای دوست عزیزمان ...... ملیکا خالی..... خدا رحمتش کنه[/div][/quote]
ملیکا ه دوست عزیزی بود که برحمت خدا رفته. بخاطر بیماری کانسر. از سرور 23. دیگه بینما نیست اما داییش باسمش اک میزنه. اونم از بجه های با معرفت و اصیل هستش. [/div][/quote]
خدا بیامرزادتش!! :icon_3:
بیماری حتما باید انگلیسی مینوشتی فارسی بنویس همه بدونن چیه
ینی سرطان
طرف کیو میگیری؟
دوستت؟
یا بابات؟؟ که به ناحق زده زیر گوش رفیقت و هر 3 اینو خوب میدونید
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div]از تمامی دوستان که قبلا در این اتحاد بودن و بازی کردیم میخوام بیان و این سرور باز شکوه اتحاد به رخ بکشیم. اساس اتحاد بر پایه رفاقت و رفاقت و رفاقت بود . هست . و خواهد بود.... البته جای دوست عزیزمان ...... ملیکا خالی..... خدا رحمتش کنه[/div][/quote]
بیماری حتما باید انگلیسی مینوشتی فارسی بنویس همه بدونن چیه :|[/div][/quote]
ینی سرطان
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.