سی و هشت هزار شدم...منطقه دو البته
یعنی فکرشو بکن بقیه همه منقی زدن...بعد میگن چرا بارون نمیباره!!تازه همسایمونم مینی بوس داره
میخوام مترجمی زبان بخونم پیام نور سال بعدم دوباره کنکور زبان میدم ....میشم سردار آزمون
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div]عجب تاپیک پر حاشیه ای!!:icon_8:[/div][/quote]
خالی دادی چند هزاز شدی؟؟ :icon_4::icon_2:[/div][/quote]
یعنی فکرشو بکن بقیه همه منقی زدن...بعد میگن چرا بارون نمیباره!!تازه همسایمونم مینی بوس داره
میخوام مترجمی زبان بخونم پیام نور سال بعدم دوباره کنکور زبان میدم ....میشم سردار آزمون
پارسال کسی که خالی داده بود 50هزار شد
چقد منفیییی زدن
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div]عجب تاپیک پر حاشیه ای!!:icon_8:[/div][/quote]
میخوام مترجمی زبان بخونم پیام نور سال بعدم دوباره کنکور زبان میدم ....میشم سردار آزمون[/div][/quote]
:icon_2:
پارسال کسی که خالی داده بود 50هزار شد :icon_2:
چقد منفیییی زدن
رتبه هاتونو بگید ؟ببینم بچه درس خون تو انجمن هست یا ن
فک نکنم باشه
من بین 10هزار و 20 هزار شدم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div]عجب تاپیک پر حاشیه ای!!:icon_8:[/div][/quote]
کمین زدی کنکوری ببینی رتبه بپرسی ؟[/div][/quote]
رتبه هاتونو بگید ؟ببینم بچه درس خون تو انجمن هست یا ن :icon_4:
فک نکنم باشه[/div][/quote]
من بین 10هزار و 20 هزار شدم :icon_4: :icon_4:
یادش بخیر انجمن بازی یادش بخیر خود این بازی یادش بخیر واقعا چرا اینقدر خلوت شد؟
دوسال کنکوری بودیم دنیا چقدر عوض شده ناموسا
مگه کنکور شده دو سال... ای تنبل
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]یادش بخیر انجمن بازی یادش بخیر خود این بازی یادش بخیر واقعا چرا اینقدر خلوت شد؟
دوسال کنکوری بودیم دنیا چقدر عوض شده ناموسا[/div][/quote]
مگه کنکور شده دو سال... ای تنبل
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.