این مطلب در 1397/05/10 23:06:01 نوشته شده است و در 1397/05/10 23:06:17 ویرایش شده است .
call me psycho
[quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]ناراحت شدی؟:lol:[/div][/quote]
نه داش دایورته :lol:[/div][/quote]
یعنی چی؟[/div][/quote]
یعنی بازتاب میشه :/[/div][/quote]
ناراحت شدی؟:icon_4:[/div][/quote]
بوس :lol:[/div][/quote]
به قول دیوی خاله ماچ[/div][/quote]
ای ای ای خعععععلی بیشرفی :icon_4:[/div][/quote]
هعی
[quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]ناراحت شدی؟:lol:[/div][/quote]
نه داش دایورته :lol:[/div][/quote]
یعنی چی؟[/div][/quote]
یعنی بازتاب میشه :/[/div][/quote]
ناراحت شدی؟:icon_4:[/div][/quote]
بوس :lol:[/div][/quote]
به قول دیوی خاله ماچ[/div][/quote]
ای ای ای خعععععلی بیشرفی :icon_4:[/div][/quote]
هعی[/div][/quote]
ها؟[/div][/quote]
تیکه کلاممه
فکرشم نکن یونس به دو ساعت نکشیده اکانتو به چیز میدی :/
من ادم کیته ای نیستم خودم با نیروی خودم زهرو می ریزم
[quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]yoones5[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div]سلام پلیر میخواستم w47 .
اگه کسی میتونه خصوصی پیام بده.[/div][/quote]
حقوقش چقدره؟[/div][/quote]
نهایتش بتونم روزی دوتا بوس بدم[/div][/quote]
قبول پرنس[/div][/quote]
فکرشم نکن یونس به دو ساعت نکشیده اکانتو به چیز میدی :/[/div][/quote]
فکرشم نکن یونس به دو ساعت نکشیده اکانتو به چیز میدی :/
نکشی مارو خشن
ƤƦƛƝƇЄƦ
[quote][div][b]yoones5[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]yoones5[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div]سلام پلیر میخواستم w47 .
اگه کسی میتونه خصوصی پیام بده.[/div][/quote]
حقوقش چقدره؟[/div][/quote]
نهایتش بتونم روزی دوتا بوس بدم[/div][/quote]
قبول پرنس[/div][/quote]
فکرشم نکن یونس به دو ساعت نکشیده اکانتو به چیز میدی :/[/div][/quote]
من ادم کیته ای نیستم خودم با نیروی خودم زهرو می ریزم[/div][/quote]
نکشی مارو خشن :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.