[quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]امیر ایز شاخ :|[/div][/quote]
نیما ایز شاخر دن می :|[/div][/quote]
هو ایز نیما :|[/div][/quote]
Nima is an adjective
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]امیر ایز شاخ :|[/div][/quote]
Nima is an adjective[/div][/quote]
:|
هممم
و به چه معناست؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]امیر ایز شاخ :|[/div][/quote]
احمد ؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]امیر ایز شاخ :|[/div][/quote]
احمد ؟[/div][/quote]
حوسینه
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]امیر ایز شاخ :|[/div][/quote]
احمد ؟[/div][/quote]
:icon_2:
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]امیر ایز شاخ :|[/div][/quote]
احمد ؟[/div][/quote]
حوسینه[/div][/quote]
:icon_2::icon_2:
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]امیر ایز شاخ :|[/div][/quote]
احمد ؟[/div][/quote]
حوسینه[/div][/quote]
هومن هم میتونه باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.