farhad77
hoodoor
اخرین دورانای که بازی کردم دورانی بود که سرورا رو با اس شماره گذاری میکردن سرور 17 اومدم تازه وارد بازی خیلی خیلی قشنگ شد سرور 18 ش اومدیم باز خیلی خیلی بازی بهمون حال داد خیلی خدایش از بازی انلاین لذت بردم ولی یهو چی شد الان که برگشتم بعد 60 سرور بازی اینقدر مزخرف شد چرا پلیرا اینقدر کم شدن چرا اصلا هیجان بازی از دست رفت شما هم نظراتتونو بگید شاید واقعا دادیم پشتیبانی یه فکری برای این نوستالژی قشنگ کردن
1:زمان های طولانی ارتقا : دیدید که * اف کلنز بعد افتش یکم شل کرد و بازی رو جذاب تر کرد ولی متاسفانه اینجا همون رویه الکی رو رفتن سخت و بی انعطاف
2: وجود فوق العاده مولتی ها : هرچند اونقتم بود یادمه هی ارش ارش میکردن و یه چند اکانت دیگه ولی خدایش چه اونقت چه الان مولتی واقعا ریده به بازی و عزم درستیم برای اصلاحش نیست چون اکثر خرج بازی رو همین مولتی بازا میکنن
3: عدم توسعه مناسب اپ موبایلی : باز کردن مرورگر و کار باهاش خیلی جذاب نیست اپ موبالیشونم انچنان تعریفی نداره
4:کم شدن جایزه ها
5:متروکه ها : نمیدونم ولی قبلا واقعا بهتر بود طرفو میزدی باعص میشد همه واسه بقا بجنگن ن الان که یارو با 100 تا جمعیت اخرای سرور هنوز فارم نشده
6: ریدن به زمان ازاد سازی گنیجنه ها : دیگه از این مزخرف نگن براتون بهتره با سابقه هاش میدونن
7: کاش به دستی به قسمت قابلیت های ویژه بکشن هم قابلیت جدید بزارن هم یکم ارزون کنن من 15 تومن سکه واسه گلد یک گرفتم دو روز ته کشید تازه با صرفه جویی که اکثرشم خرج تتعدیل های مزخرف شد
8:کاش قوانین اتحادو باز نویسی کنن به خدا خیلی جا داره رو اتحادا و بهتر شدن بازی و دیپلماسی کا رکنن
اینا نظر من بود شمام چیزی به نظرتون رسید بگید
اگر تایپیک تکراره ببخشید حقیقتا 50 سروری هست نبودم کل انجمنم از دستم در رفته قدیمیای که میشناختم اصلا نیستن الان
فقط همین سما رو یادمه اونم واسه دوران بازی نیست واسه دورانیه که فقط به انجمن سر میزدم تو دوران شروع دبلیو بود فک کنم
با مورد پنجت مخالفم،متروکه ها واسه همه خوبه،اولا بازی کسی خراب نمیشه و همه میتونن کنار هم به خوبی و خوشی بازی کنن و از طرفی اینا پول بیشتری میتونن در بیارن چون مسلما کسی ک فارم میشه نمیاد بسته ششصد تایی سکه بخره ،کلن با سرور باید خدافظی کنه.....
مشکل همین خوبی و خوشیه ما نمیخوام در کنار هم به خوبی و خوشی بازی کنیم میخوایم بزنیم همدیگرو بله...
قدیم طرف تو اولین سرورش فارم میشد عزمش و جزم میکرد واسه سرور بعدی فارم نشه معمولا بازم میشد

خلاصه یه چند سروری بعضیا مشغول بودن همه واسه خودشون هیجان داشت هم غارتگرا...قدیم میزدیم تهدید میکردیم گزینه های روی میز داشتیم فحش میدادیم خوش میگذشت!
الان طرف میاد بازی میکنه دو هفته حوصلش سر میره میگه این دیگه چه بازیه گلشعریه میره پی کارش
جدیدا فقط هر سرور 20_30 تا مولتی باز دور هم بازی میکنن خوشحال از اینکه تو بهترین سه ماه سالن و دارن خودشونو با مولتی جر میدن که رکورد غارت بزنن هفته اول
کجاست اون غارتگر اصیلی که واسه یه لقمه گندم حلال تا 100 خونه شهرش جیب مردمو خالی میکرد یا اون فارم شجاع و کنه ای که ول نکن بود هی دف میگرفت و دست و پا میزد و التماس میکرد تا از فارمی در بیاد
بازی کسل کننده و یکنواخت شده والسلام
######
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]hoodoor[/b][/div][div]اخرین دورانای که بازی کردم دورانی بود که سرورا رو با اس شماره گذاری میکردن سرور 17 اومدم تازه وارد بازی خیلی خیلی قشنگ شد سرور 18 ش اومدیم باز خیلی خیلی بازی بهمون حال داد خیلی خدایش از بازی انلاین لذت بردم ولی یهو چی شد الان که برگشتم بعد 60 سرور بازی اینقدر مزخرف شد چرا پلیرا اینقدر کم شدن چرا اصلا هیجان بازی از دست رفت شما هم نظراتتونو بگید شاید واقعا دادیم پشتیبانی یه فکری برای این نوستالژی قشنگ کردن
1:زمان های طولانی ارتقا : دیدید که کلش اف کلنز بعد افتش یکم شل کرد و بازی رو جذاب تر کرد ولی متاسفانه اینجا همون رویه الکی رو رفتن سخت و بی انعطاف
2: وجود فوق العاده مولتی ها : هرچند اونقتم بود یادمه هی ارش ارش میکردن و یه چند اکانت دیگه ولی خدایش چه اونقت چه الان مولتی واقعا ریده به بازی و عزم درستیم برای اصلاحش نیست چون اکثر خرج بازی رو همین مولتی بازا میکنن
3: عدم توسعه مناسب اپ موبایلی : باز کردن مرورگر و کار باهاش خیلی جذاب نیست اپ موبالیشونم انچنان تعریفی نداره
4:کم شدن جایزه ها
5:متروکه ها : نمیدونم ولی قبلا واقعا بهتر بود طرفو میزدی باعص میشد همه واسه بقا بجنگن ن الان که یارو با 100 تا جمعیت اخرای سرور هنوز فارم نشده
6: ریدن به زمان ازاد سازی گنیجنه ها : دیگه از این مزخرف نگن براتون بهتره با سابقه هاش میدونن
7: کاش به دستی به قسمت قابلیت های ویژه بکشن هم قابلیت جدید بزارن هم یکم ارزون کنن من 15 تومن سکه واسه گلد یک گرفتم دو روز ته کشید تازه با صرفه جویی که اکثرشم خرج تتعدیل های مزخرف شد
8:کاش قوانین اتحادو باز نویسی کنن به خدا خیلی جا داره رو اتحادا و بهتر شدن بازی و دیپلماسی کا رکنن
اینا نظر من بود شمام چیزی به نظرتون رسید بگید
اگر تایپیک تکراره ببخشید حقیقتا 50 سروری هست نبودم کل انجمنم از دستم در رفته قدیمیای که میشناختم اصلا نیستن الان
فقط همین سما رو یادمه اونم واسه دوران بازی نیست واسه دورانیه که فقط به انجمن سر میزدم تو دوران شروع دبلیو بود فک کنم[/div][/quote]
با مورد پنجت مخالفم،متروکه ها واسه همه خوبه،اولا بازی کسی خراب نمیشه و همه میتونن کنار هم به خوبی و خوشی بازی کنن و از طرفی اینا پول بیشتری میتونن در بیارن چون مسلما کسی ک فارم میشه نمیاد بسته ششصد تایی سکه بخره ،کلن با سرور باید خدافظی کنه.....[/div][/quote]
مشکل همین خوبی و خوشیه ما نمیخوام در کنار هم به خوبی و خوشی بازی کنیم میخوایم بزنیم همدیگرو بله...
قدیم طرف تو اولین سرورش فارم میشد عزمش و جزم میکرد واسه سرور بعدی فارم نشه معمولا بازم میشد:D خلاصه یه چند سروری بعضیا مشغول بودن همه واسه خودشون هیجان داشت هم غارتگرا...قدیم میزدیم تهدید میکردیم گزینه های روی میز داشتیم فحش میدادیم خوش میگذشت!
الان طرف میاد بازی میکنه دو هفته حوصلش سر میره میگه این دیگه چه بازیه گلشعریه میره پی کارش
جدیدا فقط هر سرور 20_30 تا مولتی باز دور هم بازی میکنن خوشحال از اینکه تو بهترین سه ماه سالن و دارن خودشونو با مولتی جر میدن که رکورد غارت بزنن هفته اول
کجاست اون غارتگر اصیلی که واسه یه لقمه گندم حلال تا 100 خونه شهرش جیب مردمو خالی میکرد یا اون فارم شجاع و کنه ای که ول نکن بود هی دف میگرفت و دست و پا میزد و التماس میکرد تا از فارمی در بیاد
بازی کسل کننده و یکنواخت شده والسلام