آره راسشو بخای الان یه خورده دقیق تر ک نگاش کردم دیدم یه خورده ترس داره
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div]من از کورش9573 میترسم چون همه جا هستش :roll:[/div][/quote]
من از مستربینت میترسم شب میاد خوابم :?[/div][/quote]
چشاش
اینطوریه
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div]من از کورش9573 میترسم چون همه جا هستش :roll:[/div][/quote]
آره راسشو بخای الان یه خورده دقیق تر ک نگاش کردم دیدم یه خورده ترس داره[/div][/quote]
چشاش
اینطوریه :shock::arrow:
چشاش
اینطوریه
آره خیلی جدی به نظر میرسه ...اینجور ک بوش میاد فک کنم امشب میخواد بیاد تو خوابت
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div]من از کورش9573 میترسم چون همه جا هستش :roll:[/div][/quote]
آره راسشو بخای الان یه خورده دقیق تر ک نگاش کردم دیدم یه خورده ترس داره[/div][/quote]
چشاش
اینطوریه :shock::arrow:[/div][/quote]
چشاش
اینطوریه
مامان
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div]من از کورش9573 میترسم چون همه جا هستش :roll:[/div][/quote]
چشاش
اینطوریه :shock::arrow:[/div][/quote]
آره خیلی جدی به نظر میرسه ...اینجور ک بوش میاد فک کنم امشب میخواد بیاد تو خوابت[/div][/quote]
مامان :!::o:cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.