من اولش گرز بودم بعد اومدم عصر پادشاهان بعدش رفتم تو کار بازی های اندرویدی دوباره برگشتم اینجا
خنده دار ترین اسمی که تا حالا دیدی چی بوده؟
کامیساما
امر دیگه؟
call me psycho
[quote][div][b]kamisama[/b][/div][div]من اولش گرز بودم بعد اومدم عصر پادشاهان بعدش رفتم تو کار بازی های اندرویدی:lol: دوباره برگشتم اینجا
خنده دار ترین اسمی که تا حالا دیدی چی بوده؟[/div][/quote]
کامیساما
:lol:
امر دیگه؟
من اولش گرز بودم بعد اومدم عصر پادشاهان بعدش رفتم تو کار بازی های اندرویدی دوباره برگشتم اینجا
خنده دار ترین اسمی که تا حالا دیدی چی بوده؟
کامیساما
امر دیگه؟
عالی بود
امشب خوش خواهد گذش؟
ن
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]kamisama[/b][/div][div]من اولش گرز بودم بعد اومدم عصر پادشاهان بعدش رفتم تو کار بازی های اندرویدی:lol: دوباره برگشتم اینجا
کامیساما
امر دیگه؟[/div][/quote]
:lol: عالی بود:lol:
امشب خوش خواهد گذش؟
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]kamisama[/b][/div][div]من اولش گرز بودم بعد اومدم عصر پادشاهان بعدش رفتم تو کار بازی های اندرویدی:lol: دوباره برگشتم اینجا
کامیساما
امر دیگه؟[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
اسمش ژاپنیه انیمه میبینم اخه:D
خدمت از ماست
همم تاحالا انیمه دیدین؟؟
[quote][div][b]kamisama[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]kamisama[/b][/div][div]من اولش گرز بودم بعد اومدم عصر پادشاهان بعدش رفتم تو کار بازی های اندرویدی:lol: دوباره برگشتم اینجا
کامیساما
امر دیگه؟[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
اسمش ژاپنیه انیمه میبینم اخه:D
خدمت از ماست
همم تاحالا انیمه دیدین؟؟[/div][/quote]
آری
ای شیخ اسم خودت چیست؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.