اصولا بنده از بدو حیات ساعت خواب شناوری داشتم ، مثلا یه شب دیدی از بیرون اومدم خونه خسته بودم ساعت 8 غروب میگیرم میخوابم فردا اول صبح بیدار میشم ، بعد فرداش میبینی تا ساعت 3 صبح مشغول گفتگو و ... بودم و 4 خوابم برد ، یه روز دیدی تا ظهر فرداش بیدار موندم ، همشم همین بوده یادمه قبل از مدرسه آمادگی هم که بودم تا صبح بیدار میموندم که صبح برم با گربه های کوچه بازی کنم ، 19 ساله وضع اینه آقا!
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
اصولا بنده از بدو حیات ساعت خواب شناوری داشتم ، مثلا یه شب دیدی از بیرون اومدم خونه خسته بودم ساعت 8 غروب میگیرم میخوابم فردا اول صبح بیدار میشم ، بعد فرداش میبینی تا ساعت 3 صبح مشغول گفتگو و ... بودم و 4 خوابم برد ، یه روز دیدی تا ظهر فرداش بیدار موندم ، همشم همین بوده یادمه قبل از مدرسه آمادگی هم که بودم تا صبح بیدار میموندم که صبح برم با گربه های کوچه بازی کنم ، 19 ساله وضع اینه آقا!
مساعد
در زمان دایناسور ها قبل از مهاجرت موجودات دریا به خشکی و پدیدار شدن اولین دوزیستان و خزندگان چه موجوداتی بر زمین سلطه داشتند؟
نمیدنم
چه خبر؟؟؟
من یکی دیگه ام
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]مساعد
در زمان دایناسور ها قبل از مهاجرت موجودات دریا به خشکی و پدیدار شدن اولین دوزیستان و خزندگان چه موجوداتی بر زمین سلطه داشتند؟[/div][/quote]
نمیدنم
چه خبر؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.