اگه سنی که قرار بود ازدواج کنید،دو رقم اخر شمارتون بود چندساله ازدواج میکردین؟؟
من خودم 59 سالگی
اگه چند تا شماره دارین اونارم بگید
46
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div]اگه سنی که قرار بود ازدواج کنید،دو رقم اخر شمارتون بود چندساله ازدواج میکردین؟؟
من خودم 59 سالگی :lol: :lol:
اگه چند تا شماره دارین اونارم بگید :icon_4:[/div][/quote]
46
من 18 هست دورقم اخر ولی بمیرم این سن سمت دختری نمیرم
بیا سیم کارتمونو عوض کنیم
نه بیا با من عوض کن باز 89 قابل تحمله ولی 99 نه ...اصلا شاید تا اون موقع زنده نباشم
ن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amir1h2h34[/b][/div][div]من 18 هست دورقم اخر ولی بمیرم این سن سمت دختری نمیرم[/div][/quote]
بیا سیم کارتمونو عوض کنیم :D[/div][/quote]
نه بیا با من عوض کن باز 89 قابل تحمله ولی 99 نه ...اصلا شاید تا اون موقع زنده نباشم:mrgreen::lol:
نه بیا با من عوض کن باز 89 قابل تحمله ولی 99 نه ...اصلا شاید تا اون موقع زنده نباشم
نه اتفاقا واسه من بدتره ۹۹ میدونی که زنده نیستی خیالت راحته ولی ۸۹ دق مرگ میشه آدم آخرشم میمیره :/
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amir1h2h34[/b][/div][div]من 18 هست دورقم اخر ولی بمیرم این سن سمت دختری نمیرم[/div][/quote]
نه بیا با من عوض کن باز 89 قابل تحمله ولی 99 نه ...اصلا شاید تا اون موقع زنده نباشم:mrgreen::lol:[/div][/quote]
نه اتفاقا واسه من بدتره ۹۹ میدونی که زنده نیستی خیالت راحته ولی ۸۹ دق مرگ میشه آدم آخرشم میمیره :/
من به ازدواج نیاز دارم
کی میاد عوض کنیم؟
ن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amir1h2h34[/b][/div][div]من 18 هست دورقم اخر ولی بمیرم این سن سمت دختری نمیرم[/div][/quote]
نه بیا با من عوض کن باز 89 قابل تحمله ولی 99 نه ...اصلا شاید تا اون موقع زنده نباشم:mrgreen::lol:[/div][/quote]
نه اتفاقا واسه من بدتره ۹۹ میدونی که زنده نیستی خیالت راحته ولی ۸۹ دق مرگ میشه آدم آخرشم میمیره :/[/div][/quote]
من به ازدواج نیاز دارم:cry::lol:
کی میاد عوض کنیم؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.