همینجوری داشتم مشکلات رو میخوندم دیدم هر سروری کلی مشکلات عجیب غریب پیش میاد برا افراد!!!
عاغا خب نمی تونید بازی رو درست ارائه بدید سرورهاتون نمیکشن بگین ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم الکی وقت اینجا تلف نکنیم دیگه بریم سراغ بقیه بازی ها!!!!
این چه وضعشه آخه الان نه میتونم ساختمان ارتقا بدم/نه گزارش درست و حسابی برام میاد/نیروهام عجیب غریب غیب میشن!!!
پشتیبانی هم پیام میدی باید یه سال صبر کنی جواب بدن!!!
همینجوری داشتم مشکلات رو میخوندم دیدم هر سروری کلی مشکلات عجیب غریب پیش میاد برا افراد!!!
عاغا خب نمی تونید بازی رو درست ارائه بدید سرورهاتون نمیکشن بگین ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم الکی وقت اینجا تلف نکنیم دیگه بریم سراغ بقیه بازی ها!!!!
این چه وضعشه آخه الان نه میتونم ساختمان ارتقا بدم/نه گزارش درست و حسابی برام میاد/نیروهام عجیب غریب غیب میشن!!!
پشتیبانی هم پیام میدی باید یه سال صبر کنی جواب بدن!!!:|:|:|
پشتیبانی هم پیام میدی باید یه سال صبر کنی جواب بدن!!!
لطفا پیشنهاد و انتقاد های خود را در صندوق پیشنهادات و انتقادات بندازید
با تشکر مدیر انجمن 21
[quote][div][b]perfumeland[/b][/div][div]همینجوری داشتم مشکلات رو میخوندم دیدم هر سروری کلی مشکلات عجیب غریب پیش میاد برا افراد!!!
پشتیبانی هم پیام میدی باید یه سال صبر کنی جواب بدن!!!:|:|:|[/div][/quote]
لطفا پیشنهاد و انتقاد های خود را در صندوق پیشنهادات و انتقادات بندازید :geek:
با تشکر مدیر انجمن 21
همه انجمن اینو جواب بدن یه متروکه 1000 تایی تو یه 7 ساعت چه قدر نیرو میسازه؟
1000 تا
2000 تا
3000تا
4000تا
هیچکدوم
محمد پهلوان
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]همه انجمن اینو جواب بدن یه متروکه 1000 تایی تو یه 7 ساعت چه قدر نیرو میسازه؟
1000 تا
2000 تا
3000تا
4000تا
[/div][/quote]
:| هیچکدوم
1000 تا
2000 تا
3000تا
4000تا
هیچکدوم
خب چه قدر می سازه ؟
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]همه انجمن اینو جواب بدن یه متروکه 1000 تایی تو یه 7 ساعت چه قدر نیرو میسازه؟
1000 تا
2000 تا
3000تا
4000تا
[/div][/quote]
:| هیچکدوم[/div][/quote]
خب چه قدر می سازه ؟
1000 تا
2000 تا
3000تا
4000تا
هیچکدوم
خب چه قدر می سازه ؟
نمیدونم امتحان کن چون من که نمیزارم متروکه منابعش پر بمونه
ولی وقتی بعد محاصره ناموفق یک روزه روش دیدم 4000 تارو از 0 روش ساخته تو سوپر اکسپرس
محمد پهلوان
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]همه انجمن اینو جواب بدن یه متروکه 1000 تایی تو یه 7 ساعت چه قدر نیرو میسازه؟
1000 تا
2000 تا
3000تا
4000تا
[/div][/quote]
خب چه قدر می سازه ؟[/div][/quote]
نمیدونم امتحان کن چون من که نمیزارم متروکه منابعش پر بمونه :icon_4:
ولی وقتی بعد محاصره ناموفق یک روزه روش دیدم 4000 تارو از 0 روش ساخته تو سوپر اکسپرس
1000 تا
2000 تا
3000تا
4000تا
هیچکدوم
خب چه قدر می سازه ؟
نمیدونم امتحان کن چون من که نمیزارم متروکه منابعش پر بمونه
نه من 7 ساعت پیش صفرش کرده بودم ولی رفتم دیوار شدم
اکسپرس
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]همه انجمن اینو جواب بدن یه متروکه 1000 تایی تو یه 7 ساعت چه قدر نیرو میسازه؟
1000 تا
2000 تا
3000تا
4000تا
[/div][/quote]
خب چه قدر می سازه ؟[/div][/quote]
نمیدونم امتحان کن چون من که نمیزارم متروکه منابعش پر بمونه :icon_4:
[/div][/quote]
نه من 7 ساعت پیش صفرش کرده بودم ولی رفتم دیوار شدم
اکسپرس
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.