هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من رو هم رفته 3000 تا :|:|:|:|:evil::evil::evil::? :? :roll: :roll::oops::oops::cry::cry::(:([/div][/quote]
|:???
بازی میکنی اصن؟:|
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من رو هم رفته 3000 تا :|:|:|:|:evil::evil::evil::? :? :roll: :roll::oops::oops::cry::cry::(:([/div][/quote]
بازی میکنی اصن؟:|[/div][/quote]
آره :/
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من رو هم رفته 3000 تا :|:|:|:|:evil::evil::evil::? :? :roll: :roll::oops::oops::cry::cry::(:([/div][/quote]
آره :/[/div][/quote]
معلوم شد شما هم مولتی هستی
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من رو هم رفته 3000 تا :|:|:|:|:evil::evil::evil::? :? :roll: :roll::oops::oops::cry::cry::(:([/div][/quote]
:roll:
[quote][div][b]shovalieye_tariki_[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من رو هم رفته 3000 تا :|:|:|:|:evil::evil::evil::? :? :roll: :roll::oops::oops::cry::cry::(:([/div][/quote]
معلوم شد شما هم مولتی هستی[/div][/quote]
:?:
[quote][div][b]shovalieye_tariki_[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من رو هم رفته 3000 تا :|:|:|:|:evil::evil::evil::? :? :roll: :roll::oops::oops::cry::cry::(:([/div][/quote]
معلوم شد شما هم مولتی هستی[/div][/quote]
داشمه
اقا سنجابه شما چجوری تولیداتون هر کدوم تقریبا 4 هزار تاست؟
باید بلد باشی
[quote][div][b]shovalieye_tariki_[/b][/div][div]اقا سنجابه شما چجوری تولیداتون هر کدوم تقریبا 4 هزار تاست؟[/div][/quote]
:icon_0::icon_0::icon_0:
باید بلد باشی:icon_0:
باید بلد باشی
سکه؟آورین
عشق فقط یه چیزه نبرد افکار
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]shovalieye_tariki_[/b][/div][div]اقا سنجابه شما چجوری تولیداتون هر کدوم تقریبا 4 هزار تاست؟[/div][/quote]
باید بلد باشی:icon_0:[/div][/quote]
سکه؟آورین
باید بلد باشی
سکه؟آورین
نه عزیزم من کلا تا الان سکه نخریدم
[quote][div][b]shovalieye_tariki_[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]shovalieye_tariki_[/b][/div][div]اقا سنجابه شما چجوری تولیداتون هر کدوم تقریبا 4 هزار تاست؟[/div][/quote]
باید بلد باشی:icon_0:[/div][/quote]
سکه؟آورین[/div][/quote]
نه عزیزم من کلا تا الان سکه نخریدم:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.