تو فقط بخواه من جون بدم برات هر موضوعی میخوای تاپیک کن برات تا صبح بنویسم
من از نظر روحی تو حال خوبی نیستم اذیت نکن خواهشا
چند سالته؟
من تو تخصصم تو روح نیست اگه فیزیکی مشکل داشتی خصوصی کارت ویزیت میدم
من افسرده ام خواهش میکنم اذیت نکن
جدی با من داری چت میکنی اقسرده ای؟؟؟؟
با هرکسی چت نمیکنم شاخ نشی؟؟
طرف کور بینا شده تو میگی افسرده ای؟
خب به
الله اکبر
من الکی استیکر خنده میزارم که تو فک کنی سالم اگه مشکلات منو داشتی اگه اینقد بد بخت بودی مثل من اصلا این حرفو نمیزدی اگه بهت تهمت بد میزدن این حرفو نمیزدی اگه از بهترین دوستت بدی ببینی چنین حرفی نمیزنی اگه دوستی نداشته باشی اینو نمیگی اگه هی سعی کنی با ادب باشی بد تهمت بی ادبی بزنن بهت این حرفو نمیزدی اگه هر شب بی صدا گریه میکردی نمیگفتی اگه مثل من هر روز فکر خود کشی به سرت میزد اینو نمیگفتی اگه جای من بودی کمرت میشکست
خاک بر سرت
چرا؟
call me psycho
[quote][div][b]mrmamad021[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]king_who[/b][/div][div]تو فقط بخواه من جون بدم برات هر موضوعی میخوای تاپیک کن برات تا صبح بنویسم[/div][/quote]
من از نظر روحی تو حال خوبی نیستم اذیت نکن خواهشا
چند سالته؟[/div][/quote]
من تو تخصصم تو روح نیست اگه فیزیکی مشکل داشتی خصوصی کارت ویزیت میدم[/div][/quote]
من افسرده ام خواهش میکنم اذیت نکن[/div][/quote]
جدی با من داری چت میکنی اقسرده ای؟؟؟؟
با هرکسی چت نمیکنم شاخ نشی؟؟
طرف کور بینا شده تو میگی افسرده ای؟
خب به
الله اکبر[/div][/quote]
من الکی استیکر خنده میزارم که تو فک کنی سالم اگه مشکلات منو داشتی اگه اینقد بد بخت بودی مثل من اصلا این حرفو نمیزدی اگه بهت تهمت بد میزدن این حرفو نمیزدی اگه از بهترین دوستت بدی ببینی چنین حرفی نمیزنی اگه دوستی نداشته باشی اینو نمیگی اگه هی سعی کنی با ادب باشی بد تهمت بی ادبی بزنن بهت این حرفو نمیزدی اگه هر شب بی صدا گریه میکردی نمیگفتی اگه مثل من هر روز فکر خود کشی به سرت میزد اینو نمیگفتی اگه جای من بودی کمرت میشکست[/div][/quote]
خاک بر سرت[/div][/quote]
چرا؟:icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.