از اونجایی که در بازی عصر پادشاهان میشه قابلیتهای ویژه رو برای جانشین یک اکانت غیر فعال کرد ولی در قسمت آموزش قهرمان جانشین میتونه سکه ها رو خرج کنه از طریق آموزش قهرمان.از طرفی بعضی ها خیانتکار از آب در میان میتونن سکه های طرف رو به باد بدن.از مدیران عصر پادشاهان میخوام این مورد را بررسی کنند.
Подумайте + богатства = мощность
از اونجایی که در بازی عصر پادشاهان میشه قابلیتهای ویژه رو برای جانشین یک اکانت غیر فعال کرد ولی در قسمت آموزش قهرمان جانشین میتونه سکه ها رو خرج کنه از طریق آموزش قهرمان.از طرفی بعضی ها خیانتکار از آب در میان میتونن سکه های طرف رو به باد بدن.از مدیران عصر پادشاهان میخوام این مورد را بررسی کنند.
آره دایی ایده جالبی بود موافقم چون سر رفیقم این بلا رو آورده بودن
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]از اونجایی که در بازی عصر پادشاهان میشه قابلیتهای ویژه رو برای جانشین یک اکانت غیر فعال کرد ولی در قسمت آموزش قهرمان جانشین میتونه سکه ها رو خرج کنه از طریق آموزش قهرمان.از طرفی بعضی ها خیانتکار از آب در میان میتونن سکه های طرف رو به باد بدن.از مدیران عصر پادشاهان میخوام این مورد را بررسی کنند.
[/div][/quote]
آره دایی ایده جالبی بود موافقم چون سر رفیقم این بلا رو آورده بودن:evil:
آره دایی ایده جالبی بود موافقم چون سر رفیقم این بلا رو آورده بودن
آره منم چند مورد دیدم بخاطر همین تایپیک زدم
این مطلب در 1392/02/02 14:02:40 نوشته شده است و در 1392/02/02 14:02:53 ویرایش شده است .
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]از اونجایی که در بازی عصر پادشاهان میشه قابلیتهای ویژه رو برای جانشین یک اکانت غیر فعال کرد ولی در قسمت آموزش قهرمان جانشین میتونه سکه ها رو خرج کنه از طریق آموزش قهرمان.از طرفی بعضی ها خیانتکار از آب در میان میتونن سکه های طرف رو به باد بدن.از مدیران عصر پادشاهان میخوام این مورد را بررسی کنند.
[/div][/quote]
آره دایی ایده جالبی بود موافقم چون سر رفیقم این بلا رو آورده بودن:evil:[/div][/quote]
آره منم چند مورد دیدم بخاطر همین تایپیک زدم
اسم بده جنشین کنم من که تا الان 1 سکه هم نخریدم .همش بچه ها با لینکم ثبت نام میکردن و ما 30 تا 30 تا سکه میگرفتیم
عدم نمایش قابلیتهای ویژه برای جانشین خودش جزو مزایای بازی هستش ولی همین که از طریق آموزش قهرمان میشه سکه رو خرج کرد این مزیت رو از بین میبره و یه جورایی خنثی میکنه.نظر من اینه که قسمت آموزش قهرمان برای جانشین غیر فعال بشه
این مطلب در 1392/02/07 15:46:33 نوشته شده است و در 1392/02/07 15:47:14 ویرایش شده است .
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div]اسم بده جنشین کنم:lol: من که تا الان 1 سکه هم نخریدم .همش بچه ها با لینکم ثبت نام میکردن و ما 30 تا 30 تا سکه میگرفتیم[/div][/quote]
عدم نمایش قابلیتهای ویژه برای جانشین خودش جزو مزایای بازی هستش ولی همین که از طریق آموزش قهرمان میشه سکه رو خرج کرد این مزیت رو از بین میبره و یه جورایی خنثی میکنه.نظر من اینه که قسمت آموزش قهرمان برای جانشین غیر فعال بشه
اسم بده جنشین کنم من که تا الان 1 سکه هم نخریدم .همش بچه ها با لینکم ثبت نام میکردن و ما 30 تا 30 تا سکه میگرفتیم
اینطوری که نمیشه همش که نباید منفی نگاه کرد حالا شاید یکی از اون صد تا جانشین اینطوری در بیان بقیه که میخوان اون کسی که جانشینش هستن پیشرفت کنه چه گناهی کردن من میگم ساختن قهرمان باسکه رو هم جزو همون اجازه ای که از صاحب اکانت برای قابلیت های ویژه میگیرن بزارن
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]اسم بده جنشین کنم:lol: من که تا الان 1 سکه هم نخریدم .همش بچه ها با لینکم ثبت نام میکردن و ما 30 تا 30 تا سکه میگرفتیم[/div][/quote]
عدم نمایش قابلیتهای ویژه برای جانشین خودش جزو مزایای بازی هستش ولی همین که از طریق آموزش قهرمان میشه سکه رو خرج کرد این مزیت رو از بین میبره و یه جورایی خنثی میکنه.نظر من اینه که قسمت آموزش قهرمان برای جانشین غیر فعال بشه[/div][/quote]
اینطوری که نمیشه همش که نباید منفی نگاه کرد حالا شاید یکی از اون صد تا جانشین اینطوری در بیان بقیه که میخوان اون کسی که جانشینش هستن پیشرفت کنه چه گناهی کردن من میگم ساختن قهرمان باسکه رو هم جزو همون اجازه ای که از صاحب اکانت برای قابلیت های ویژه میگیرن بزارن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.