سلاممم
دو سه سال پیش چندتا سرور بازی کردم م فارم میدشم خیلی حال میداد کلی مقاومت شب و روز وقت بزار کمک بگیر خواهش کن از فارم در بیای
چه حالی میداد اون گوشه مینوشت داره بهتون حمله میشه کل فکر و زکرت میشه دفاع و ...
به یاد قدیم اومدم دوباره بازی کنم ولی خیلیییی ضعیف شده هیچیکی نیست خیلیییی خیلی خلوته

میخوان دیگه جمعش کنن این بازی رو ؟!
یا میخوان یه حرکتی چیزی بزنن یهو دوباره به اوج برگردن ؟

کاش یه حرکتی بزنن مثل قبل شلوغ بشه
تو انجمن هر دقیقه یه بحث باز میشد هی پرسش پاسخ رد و بدل میشد الان این چند روزه هیچی نیست که
مدیرانه عصرپادشاهان یه کاری بکنییییییید استراتژیتونو تغییر بدید یه جرکتی بزنید دیگه
دو سه سال پیش چندتا سرور بازی کردم م فارم میدشم خیلی حال میداد کلی مقاومت شب و روز وقت بزار کمک بگیر خواهش کن از فارم در بیای

به یاد قدیم اومدم دوباره بازی کنم ولی خیلیییی ضعیف شده هیچیکی نیست خیلیییی خیلی خلوته

میخوان دیگه جمعش کنن این بازی رو ؟!
یا میخوان یه حرکتی چیزی بزنن یهو دوباره به اوج برگردن ؟

کاش یه حرکتی بزنن مثل قبل شلوغ بشه
تو انجمن هر دقیقه یه بحث باز میشد هی پرسش پاسخ رد و بدل میشد الان این چند روزه هیچی نیست که

مدیرانه عصرپادشاهان یه کاری بکنییییییید استراتژیتونو تغییر بدید یه جرکتی بزنید دیگه
این مطلب در 1396/10/05 15:50:16 نوشته شده است و در 1396/10/05 15:50:37 ویرایش شده است .
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید .