من توی اینترنت هیچکاری نمیکنم فکرم نکنم کسی توش جا بشه تا کاری بکنه
اصن کسی تاحالا توی اینترنت رفته؟
نی خو بلیس می جو :lolنمی خواد بزارید داخل جدول)
الکی نگو یه چیزیو
دو نوشته بد دادم بعد گفتم وللش عدم زدم ولی خیلی بعدش عدم زدم نخوندی وگرنه کباب بودی
نفهمیدم چی میگی
بهش فکر نکن
مگه بیکارم
خب اگه کار داری وللش
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]من توی اینترنت هیچکاری نمیکنم فکرم نکنم کسی توش جا بشه تا کاری بکنه :icon_4:
اصن کسی تاحالا توی اینترنت رفته؟[/div][/quote]
نی خو بلیس می جو :lol:(نمی خواد بزارید داخل جدول) :lol:
الکی نگو یه چیزیو :|
دو نوشته بد دادم بعد گفتم وللش عدم زدم ولی خیلی بعدش عدم زدم نخوندی وگرنه کباب بودی :)[/div][/quote]
نفهمیدم چی میگی[/div][/quote]
;) بهش فکر نکن [/div][/quote]
مگه بیکارم[/div][/quote]
خب اگه کار داری وللش
من توی اینترنت هیچکاری نمیکنم فکرم نکنم کسی توش جا بشه تا کاری بکنه
اصن کسی تاحالا توی اینترنت رفته؟
نی خو بلیس می جو :lolنمی خواد بزارید داخل جدول)
الکی نگو یه چیزیو
دو نوشته بد دادم بعد گفتم وللش عدم زدم ولی خیلی بعدش عدم زدم نخوندی وگرنه کباب بودی
نفهمیدم چی میگی
بهش فکر نکن
مگه بیکارم
خب اگه کار داری وللش
کار ندارم بیکار نیستم
محمد پهلوان
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]من توی اینترنت هیچکاری نمیکنم فکرم نکنم کسی توش جا بشه تا کاری بکنه :icon_4:
اصن کسی تاحالا توی اینترنت رفته؟[/div][/quote]
نی خو بلیس می جو :lol:(نمی خواد بزارید داخل جدول) :lol:
الکی نگو یه چیزیو :|
دو نوشته بد دادم بعد گفتم وللش عدم زدم ولی خیلی بعدش عدم زدم نخوندی وگرنه کباب بودی :)[/div][/quote]
نفهمیدم چی میگی[/div][/quote]
;) بهش فکر نکن [/div][/quote]
مگه بیکارم[/div][/quote]
خب اگه کار داری وللش[/div][/quote]
کار ندارم بیکار نیستم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.