لطفا برید دوستانتون رو از توی بازی تشویق کنید بیان اینجا نظر سنجی شرکت کنن تا زیاد بشیم بعد نظر سنجی بزاریم جایزه هم که داره برید بگین بیان جاییزه ببرن دیدید که به کوروش یه اکانت با 100 سکه داده شد.
ایندفع جایزش بیشتره
( مولتی باز ها هم شناسایی می کنیم که نظر سنجی واقعی باشه )
محمد پهلوان
لطفا برید دوستانتون رو از توی بازی تشویق کنید بیان اینجا نظر سنجی شرکت کنن تا زیاد بشیم بعد نظر سنجی بزاریم جایزه هم که داره برید بگین بیان جاییزه ببرن دیدید که به کوروش یه اکانت با 100 سکه داده شد.
ایندفع جایزش بیشتره
( مولتی باز ها هم شناسایی می کنیم که نظر سنجی واقعی باشه )
من حوصله ندارم بزارم هر کی حوصله داره اعلام کنه با تایید خودم میگم بزاره جاییزشم خودم میدم نفر اول
خب اسم ها رو بگو من بزارم
وقتی بارون میاد همه پرنده ها دنبال یه اشیونن اما عقاب بالاتر از ابر ها پرواز میکنه a...m...a
black gamma
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]من حوصله ندارم بزارم هر کی حوصله داره اعلام کنه با تایید خودم میگم بزاره جاییزشم خودم میدم نفر اول[/div][/quote]
من حوصله ندارم بزارم هر کی حوصله داره اعلام کنه با تایید خودم میگم بزاره جاییزشم خودم میدم نفر اول
نمیبینی اینارو همشونو بزار
محمد پهلوان
[quote][div][b]a...m...a[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]من حوصله ندارم بزارم هر کی حوصله داره اعلام کنه با تایید خودم میگم بزاره جاییزشم خودم میدم نفر اول[/div][/quote]
خب اسم ها رو بگو من بزارم [/div][/quote]
:icon_6: نمیبینی اینارو همشونو بزار
نمیبینی اینارو همشونو بزار
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]a...m...a[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]من حوصله ندارم بزارم هر کی حوصله داره اعلام کنه با تایید خودم میگم بزاره جاییزشم خودم میدم نفر اول[/div][/quote]
خب اسم ها رو بگو من بزارم [/div][/quote]
:icon_6: نمیبینی اینارو همشونو بزار[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.