من هر روز میام به امید این که همش با یکی چت نکنم ولی نمیشه کسی آن نمیشه همین جوری همه رو لایک می کنیم بعضی ها واقعا لایک دارن مثلا پست هایsharv
sharvتنها کسیه که همش میاد قسمت بازی و سرگرمی و البته به غیر از خودم و کورش9573 جدیدا می بینم یکی دو نفر دیگه اضافه شدن ولی از خیلی ها چیزی حدود 6نفر یا کمتر میاد
بر عکس من اصلا تنها قسمتی ک نرفتم و نمیرم بازی و سرگرمی هس
ازین ب بعد میام دیگ
بالاخره اگ قراره یکی واس جون گرفتن انجمن یه حرکتی بزنه ؛ اون منم
من هستم ولی برا تابستون هستم سرم تو اتحاد شلوغه همه دارن زرد میشن نمی دونم حذفشون کنم یا نه دلم براشون می سوزه
[quote][div][b]-king-[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]من هر روز میام به امید این که همش با یکی چت نکنم ولی نمیشه کسی آن نمیشه همین جوری همه رو لایک می کنیم بعضی ها واقعا لایک دارن مثلا پست هایsharv :icon_5:[/div][/quote]
sharvتنها کسیه که همش میاد قسمت بازی و سرگرمی و البته به غیر از خودم و کورش9573 جدیدا می بینم یکی دو نفر دیگه اضافه شدن ولی از خیلی ها چیزی حدود 6نفر یا کمتر میاد[/div][/quote]
بر عکس من اصلا تنها قسمتی ک نرفتم و نمیرم بازی و سرگرمی هس :D
ازین ب بعد میام دیگ
بالاخره اگ قراره یکی واس جون گرفتن انجمن یه حرکتی بزنه ؛ اون منم :mrgreen:[/div][/quote]
من هستم ولی برا تابستون هستم سرم تو اتحاد شلوغه همه دارن زرد میشن نمی دونم حذفشون کنم یا نه دلم براشون می سوزه :oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.