با عرض سلام
دوستان به 2 پلیر قوی و با تجربه که رو یه اک بازی کنیم داریم هر کی بود پیام بده ....
[quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div]با عرض سلام
دوستان به 2 پلیر قوی و با تجربه که رو یه اک بازی کنیم داریم هر کی بود پیام بده ....
:icon_10:[/div][/quote]
:D:D:D
با عرض سلام
ن
[quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div]با عرض سلام
:D:D:D[/div][/quote]
:D:D:D:D:D
با عرض سلام
mohammad sardar
شروع سرور : s32
پایان : هر چی خدا بخواد فعلا هستیم
Telegram : @mohammad_sardar
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div]با عرض سلام
:D:D:D:D:D[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_6::icon_6::icon_6:
با عرض سلام
ن
[quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div]با عرض سلام
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
:|:icon_11::o:cry::evil:
با عرض سلام
mohammad sardar
شروع سرور : s32
پایان : هر چی خدا بخواد فعلا هستیم
Telegram : @mohammad_sardar
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div]با عرض سلام
:|:icon_11::o:cry::evil:[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::|:|:|:x:x:x:x:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
با عرض سلام
ن
[quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div]با عرض سلام
:|:icon_11::o:cry::evil:[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::|:|:|:x:x:x:x:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
:shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::shock::shock::icon_4::icon_4::icon_4::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3:
[quote][div][b]aaa1395[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]نه بابا چجوری رمز رو عوض کنه نمیتونه[/div][/quote]
ح
به سادگی
همونطوری که تو عوض می کنی[/div][/quote]
خودت اره اون نه:|:icon_2:
خوب اونوقت اگه من کلی زحمت بکشم بعد رمز رو عوض کنی چکار باید بکنم؟
تو واقعا فک کردی یک روده راست توشکم این یارو هس؟ من که بهش میگم موتور دروغ ساز
[quote][div][b]aaa1395[/b][/div][div]خوب اونوقت اگه من کلی زحمت بکشم بعد رمز رو عوض کنی چکار باید بکنم؟[/div][/quote]
چنا؟
[quote][div][b]keyjasoos1[/b][/div][div][quote][div][b]aaa1395[/b][/div][div]خوب اونوقت اگه من کلی زحمت بکشم بعد رمز رو عوض کنی چکار باید بکنم؟[/div][/quote]
تو واقعا فک کردی یک روده راست توشکم این یارو هس؟ من که بهش میگم موتور دروغ ساز[/div][/quote]
چنا؟:|
چنا؟
چون یه دروغ گویه به تمام معناست
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]keyjasoos1[/b][/div][div][quote][div][b]aaa1395[/b][/div][div]خوب اونوقت اگه من کلی زحمت بکشم بعد رمز رو عوض کنی چکار باید بکنم؟[/div][/quote]
تو واقعا فک کردی یک روده راست توشکم این یارو هس؟ من که بهش میگم موتور دروغ ساز[/div][/quote]
چنا؟:|[/div][/quote]
چون یه دروغ گویه به تمام معناست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.