الان چون خودش اتومات رو فلات ایرانه دیگه تغییرش نمی دم ولی قرون وسطی رو بیشتر دوس دارم اون موقع که تو سرور s28 بودم فقط یه پوسته بود اونم قرون وسطی بود سرور های زوج قرون وسطی بودن سرور های فرد فلات ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما یادتونه؟ لایک داره وا می بینید چقدر یادمه؟
یکی خلاصه کنه
دیس لایک
ن
[quote][div][b]lessname[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]الان چون خودش اتومات رو فلات ایرانه دیگه تغییرش نمی دم ولی قرون وسطی رو بیشتر دوس دارم اون موقع که تو سرور s28 بودم فقط یه پوسته بود اونم قرون وسطی بود سرور های زوج قرون وسطی بودن سرور های فرد فلات ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما یادتونه؟ لایک داره وا می بینید چقدر یادمه؟[/div][/quote]
یکی خلاصه کنه :icon_7:[/div][/quote]
دیس لایک:|:icon_2::icon_6:
الان چون خودش اتومات رو فلات ایرانه دیگه تغییرش نمی دم ولی قرون وسطی رو بیشتر دوس دارم اون موقع که تو سرور s28 بودم فقط یه پوسته بود اونم قرون وسطی بود سرور های زوج قرون وسطی بودن سرور های فرد فلات ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما یادتونه؟ لایک داره وا می بینید چقدر یادمه؟
یکی بیاد منو بگیره از پشت این همه نوشتیه؟
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]الان چون خودش اتومات رو فلات ایرانه دیگه تغییرش نمی دم ولی قرون وسطی رو بیشتر دوس دارم اون موقع که تو سرور s28 بودم فقط یه پوسته بود اونم قرون وسطی بود سرور های زوج قرون وسطی بودن سرور های فرد فلات ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما یادتونه؟ لایک داره وا می بینید چقدر یادمه؟[/div][/quote]
یکی بیاد منو بگیره از پشت این همه نوشتیه؟:icon_7::icon_7::icon_7:
ینی با یه دایره ی سبز یا قرمز انژیت فرق میکنه؟؟؟!!!!بعدم تو قرون وسطی آدم حس مسکنه عتیقه است ولی ایران که باحالتره.....
من این همه نوشتم بعد تو فقط گیر دادی به همین جمله هه؟!!! به هر حال چون اولین سروری که بازی کردم قرون وسطی بود قرون وسطی رو دوس دارم هر چند که از ففلات ای ران استفاده می کنم و امیدوارم قرون وسطی 100درصد باشه
سالار این پیجه یه هفته پیش بود ک
آره بود خب گمش کرده بودم حالا پیداش کردمه
تو جیبم بود ازت برش داشتم دیدم حال داری می کنی گفتم بهت بدن
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]چانگوی[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]الان چون خودش اتومات رو فلات ایرانه دیگه تغییرش نمی دم ولی قرون وسطی رو بیشتر دوس دارم اون موقع که تو سرور s28 بودم فقط یه پوسته بود اونم قرون وسطی بود سرور های زوج قرون وسطی بودن سرور های فرد فلات ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما یادتونه؟ لایک داره وا می بینید چقدر یادمه؟[/div][/quote]
ینی با یه دایره ی سبز یا قرمز انژیت فرق میکنه؟؟؟!!!!:icon_2:بعدم تو قرون وسطی آدم حس مسکنه عتیقه است ولی ایران که باحالتره.....[/div][/quote]
من این همه نوشتم بعد تو فقط گیر دادی به همین جمله هه؟!!! به هر حال چون اولین سروری که بازی کردم قرون وسطی بود قرون وسطی رو دوس دارم هر چند که از ففلات ای ران استفاده می کنم و امیدوارم قرون وسطی 100درصد باشه [/div][/quote]
سالار این پیجه یه هفته پیش بود ک [/div][/quote]
آره بود خب گمش کرده بودم حالا پیداش کردمه:|[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
تو جیبم بود ازت برش داشتم دیدم حال داری می کنی گفتم بهت بدن:icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.