والا چه خبره فهمیدم بابا تو خوبی
ولی سالار امیر از s3 بازی می کنه
ن
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]s12 قدیمی ترین فکر کنم منم
[/div][/quote]
حالا چند بار دیگه بگو جو گیر [/div][/quote]
والا چه خبره فهمیدم بابا تو خوبی:|
ولی سالار امیر از s3 بازی می کنه:|
من فقط یه بار زدم نمیدونم چرا چهار بار تکرار کرده فکر کنم اشکال از سیستمه گوشیمه
makarov . hoseiny .hosein and mahdi .Eminem
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]s12 قدیمی ترین فکر کنم منم
[/div][/quote]
ولی سالار امیر از s3 بازی می کنه:|[/div][/quote]
من فقط یه بار زدم نمیدونم چرا چهار بار تکرار کرده فکر کنم اشکال از سیستمه گوشیمه
راست میگه سرور ازمایشی کتیبه زد هنوز هیچکسی نمیشناخت عصر پادشاهانو اون زمان تبلیغشم جایی نبود 100 نفر هم کمتر توش بودن
پس میخواست کتیبه نزنه اگه صد نفرم توش نبودن خو منم می تونستم بزنم
آفرین
ن
[quote][div][b]poor1390[/b][/div][div]راست میگه سرور ازمایشی کتیبه زد هنوز هیچکسی نمیشناخت عصر پادشاهانو اون زمان تبلیغشم جایی نبود 100 نفر هم کمتر توش بودن [/div][/quote]
پس میخواست کتیبه نزنه اگه صد نفرم توش نبودن:icon_4::icon_4: خو منم می تونستم بزنم :icon_4:
آفرین:icon_4:
یعنی از s1 بازی می کنی؟
ن
[quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]s12 قدیمی ترین فکر کنم منم
[/div][/quote]
ولی سالار امیر از s3 بازی می کنه:|[/div][/quote]
من فقط یه بار زدم نمیدونم چرا چهار بار تکرار کرده فکر کنم اشکال از سیستمه گوشیمه[/div][/quote]
یعنی از s1 بازی می کنی؟
راست میگه سرور ازمایشی کتیبه زد هنوز هیچکسی نمیشناخت عصر پادشاهانو اون زمان تبلیغشم جایی نبود 100 نفر هم کمتر توش بودن
[quote][div][b]poor1390[/b][/div][div]راست میگه سرور ازمایشی کتیبه زد هنوز هیچکسی نمیشناخت عصر پادشاهانو اون زمان تبلیغشم جایی نبود 100 نفر هم کمتر توش بودن [/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.