بابا پست ها چیه میزنین؟
قفل کنین بره چه خبره دو صفحه کامل فقط پست داریم تو صفحه سوم که داریم اصلا این تاپیکو باید چه کارش کنیم؟
ن
بابا پست ها چیه میزنین؟:shock::shock::shock::o:o:o
قفل کنین بره چه خبره دو صفحه کامل فقط پست داریم تو صفحه سوم که داریم اصلا این تاپیکو باید چه کارش کنیم؟
بابا پست ها چیه میزنین؟
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]بابا پست ها چیه میزنین؟:shock::shock::shock::o:o:o
قفل کنین بره چه خبره دو صفحه کامل فقط پست داریم تو صفحه سوم که داریم اصلا این تاپیکو باید چه کارش کنیم؟[/div][/quote]
:shock:
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]قدیمی هستی؟[/div][/quote]
نه به اندازه سن زمین :icon_10:[/div][/quote]
خب پس قدیمی هستی ;)
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]یا الله :icon_10:[/div][/quote]
من که ندیدم خوبه؟[/div][/quote]
چشم دل باز کن که جان بینی :icon_10:[/div][/quote]
از این شکلک زیاد خوشت میاد نه :icon_10: :lol::lol::lol:
خوبه خوب جواب دادی ;)
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]یا الله :icon_10:[/div][/quote]
خوبه خوب جواب دادی ;)[/div][/quote]
:|
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]یا الله :icon_10:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:lol::lol:
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]یا الله :icon_10:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:shock::shock::shock:
ای خداااا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.