[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]19 شهریور 80[/div][/quote]
:shock::shock::icon_0:
چه جالب اونم ۱۹ شهریوره :-)))) چه سعادتی داشتی :D[/div][/quote]
:?::?::!::!:[/div][/quote]
این 19 روز یعنی 19 روز دیگه تولدته دیگه نه؟
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]19 شهریور 80[/div][/quote]
این 19 روز یعنی 19 روز دیگه تولدته دیگه نه؟[/div][/quote]
بله بله:);)
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]19 شهریور 80[/div][/quote]
این 19 روز یعنی 19 روز دیگه تولدته دیگه نه؟[/div][/quote]
بله بله:);)[/div][/quote]
اوکی;):icon_1:
به وضوح یادمه ۵ سال اول حضورم تو نت خجالت میکشیدم تاریخ تولدم رو بگم جایی
۳۰/۲/۷۹
واع
وقتی بارون میاد همه پرنده ها دنبال یه اشیونن اما عقاب بالاتر از ابر ها پرواز میکنه a...m...a
black gamma
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]به وضوح یادمه ۵ سال اول حضورم تو نت خجالت میکشیدم تاریخ تولدم رو بگم جایی :icon_4:
۳۰/۲/۷۹[/div][/quote]
واع :icon_2:
۳۰/۲/۷۹
واع
خیلی بچه بودم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]a...m...a[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]به وضوح یادمه ۵ سال اول حضورم تو نت خجالت میکشیدم تاریخ تولدم رو بگم جایی :icon_4:
۳۰/۲/۷۹[/div][/quote]
واع :icon_2:[/div][/quote]
خیلی بچه بودم :icon_4:
۳۰/۲/۷۹
واع
خیلی بچه بودم
اخی
ن
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]a...m...a[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]به وضوح یادمه ۵ سال اول حضورم تو نت خجالت میکشیدم تاریخ تولدم رو بگم جایی :icon_4:
۳۰/۲/۷۹[/div][/quote]
واع :icon_2:[/div][/quote]
خیلی بچه بودم :icon_4:[/div][/quote]
اخی:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.