درباره آرزو های هم فکر کنیم شاید بشه آرزو های دیگرانو برا خودمون هم آرزو کنیم یا آرزو های کسایی که مهمن برامون رو اینجا بخونیمو براورده کنیم (با فرستادن اون شخص مهم به این مبحث)
رشته زبان خارجه-دانشگاه دولتی بابلسر قبول شم
برم شمال عشق و حال
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div]درباره آرزو های هم فکر کنیم شاید بشه آرزو های دیگرانو برا خودمون هم آرزو کنیم یا آرزو های کسایی که مهمن برامون رو اینجا بخونیمو براورده کنیم (با فرستادن اون شخص مهم به این مبحث):mrgreen:[/div][/quote]
برم شمال عشق و حال:D
درباره آرزو های هم فکر کنیم شاید بشه آرزو های دیگرانو برا خودمون هم آرزو کنیم یا آرزو های کسایی که مهمن برامون رو اینجا بخونیمو براورده کنیم (با فرستادن اون شخص مهم به این مبحث)
برم شمال عشق و حال
تعارف نکن
بازم بگو
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div]درباره آرزو های هم فکر کنیم شاید بشه آرزو های دیگرانو برا خودمون هم آرزو کنیم یا آرزو های کسایی که مهمن برامون رو اینجا بخونیمو براورده کنیم (با فرستادن اون شخص مهم به این مبحث):mrgreen:[/div][/quote]
برم شمال عشق و حال:D[/div][/quote]
:o
تعارف نکن
بازم بگو
:icon_5:
برم شمال عشق و حال
آقا من آرزومو پس میگیرم منصرف شدم امسالرو وایمیستم شهرمون سال بعد میرم شمال
دانشگاه مازندران-رشته زبان خارجه
عشق و حال
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div]درباره آرزو های هم فکر کنیم شاید بشه آرزو های دیگرانو برا خودمون هم آرزو کنیم یا آرزو های کسایی که مهمن برامون رو اینجا بخونیمو براورده کنیم (با فرستادن اون شخص مهم به این مبحث):mrgreen:[/div][/quote]
عشق و حال:D
برم شمال عشق و حال
عشق و حال
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div]درباره آرزو های هم فکر کنیم شاید بشه آرزو های دیگرانو برا خودمون هم آرزو کنیم یا آرزو های کسایی که مهمن برامون رو اینجا بخونیمو براورده کنیم (با فرستادن اون شخص مهم به این مبحث):mrgreen:[/div][/quote]
عشق و حال:D[/div][/quote]
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.