[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
چه نمکی نمکدون:|[/div][/quote]
هخخ نمکدون پس سوراخات کجاست؟ :lol::lol::lol::lol: :oops::oops::roll:[/div][/quote]
همونجایی که تو سوراخ دارییی
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
هخخ نمکدون پس سوراخات کجاست؟ :lol::lol::lol::lol: :oops::oops::roll:[/div][/quote]
همونجایی که تو سوراخ دارییی [/div][/quote]
:lol: نه من که نمکدون نیستم تو ای که نمک دونی :lol:
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
ارشام is typing
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
ارشام is typing[/div][/quote]
............
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
............[/div][/quote]
Game over
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
:lol: نه من که نمکدون نیستم تو ای که نمک دونی :lol: [/div][/quote]
یادم رفت تو شکر باشی
مگه بازی بود تو جواب ندادی تو باختی تموم این پست رو میریم برا یه چند وقت دیگه
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
............[/div][/quote]
Game over[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: مگه بازی بود تو جواب ندادی :lol::lol: تو باختی :lol: تموم این پست رو میریم برا یه چند وقت دیگه
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
:lol: نه من که نمکدون نیستم تو ای که نمک دونی :lol: [/div][/quote]
یادم رفت تو شکر باشی[/div][/quote]
تو نمک باشی :lol::lol::lol::lol::lol:
وای خدا یکی منو از دست این نجات بده من چه گناهی کردم؟
خو یادم رفته گفتم هر چی بود براورده شه نه همه میان واسه تو جک میگن فک می کنی من اومدم جک بگم
ن
[quote][div][b]alireza50001394[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]آرزومه یادم رفت ولی هر چی بود براورده شه[/div][/quote]
وای خدا یکی منو از دست این نجات بده من چه گناهی کردم؟
خو یادم رفته گفتم هر چی بود براورده شه نه همه میان واسه تو جک میگن فک می کنی من اومدم جک بگم:|:|:|:|:|:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.