داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا
آب بشه بره زمین
چجور دلت اومد این اتفاق واسه داداشت بیفته؟ بی معرفت
باشه خودتو بدزدن
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا:lol:
آب بشه بره زمین:lol:[/div][/quote]
چجور دلت اومد این اتفاق واسه داداشت بیفته؟ :cry::cry: بی معرفت:icon_2::icon_6:[/div][/quote]
باشه خودتو بدزدن :icon_4:
داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا
آب بشه بره زمین
بعد واسه خودتم بد میشه ها
نه خیرم
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا:lol:
بعد واسه خودتم بد میشه ها[/div][/quote]
نه خیرم[/div][/quote]
:shock:
آب بشه بره زمین
خجالت بکشه فقط همین
وای آب شدم خخخخخخخخخخخخخ
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا:lol:
خجالت بکشه فقط همین:icon_10:[/div][/quote]
وای آب شدم خخخخخخخخخخخخخ[/div][/quote]
:|:|
آب بشه بره زمین
باشه خودتو بدزدن
ن
چجور دلت اومد این اتفاق واسه داداشت بیفته؟ :cry::cry: بی معرفت:icon_2::icon_6:[/div][/quote]
باشه خودتو بدزدن :icon_4:[/div][/quote]
:icon_10:
آب بشه بره زمین
خجالت بکشه فقط همین
وای آب شدم خخخخخخخخخخخخخ
مردی آب شدی نه؟
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا:lol:
:|:|[/div][/quote]
مردی آب شدی نه؟
آب بشه بره زمین
باشه خودتو بدزدن
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا:lol:
باشه خودتو بدزدن :icon_4:[/div][/quote]
:icon_10:[/div][/quote]
:icon_12:
آب بشه بره زمین
خجالت بکشه فقط همین
وای آب شدم خخخخخخخخخخخخخ
مردی آب شدی نه؟
نه
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا:lol:
مردی آب شدی نه؟[/div][/quote]
نه:|
آب بشه بره زمین
خجالت بکشه فقط همین
وای آب شدم خخخخخخخخخخخخخ
مردی آب شدی نه؟
بمیره
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]داشته میرفته خرید پولاشو بدزدن بعد وقتی با خیاله راحت که بره کلی خرید کنه بعد وقتی می خواد حساب کنه از خجالت دود شه بره هوا:lol:
مردی آب شدی نه؟[/div][/quote]
بمیره:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.