داشتم فیلم میدیدم غوله تو آفتاب نمیتونست بیاد بعد بیرون بود می خواست چند نفرو بکشه باشه آفتاب اومد بالا سنگ شد بعد یه لگد زدم بهش شد سنگ ریزه
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]به فیلمه که غوله چه الکی مرد :|[/div][/quote]
چی؟[/div][/quote]
داشتم فیلم میدیدم غوله تو آفتاب نمیتونست بیاد بعد بیرون بود می خواست چند نفرو بکشه باشه آفتاب اومد بالا سنگ شد بعد یه لگد زدم بهش شد سنگ ریزه :|
داشتم فیلم میدیدم غوله تو آفتاب نمیتونست بیاد بعد بیرون بود می خواست چند نفرو بکشه باشه آفتاب اومد بالا سنگ شد بعد یه لگد زدم بهش شد سنگ ریزه
فک کنم اسمش خونه خراب کن بود
call me psycho
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]به فیلمه که غوله چه الکی مرد :|[/div][/quote]
چی؟[/div][/quote]
داشتم فیلم میدیدم غوله تو آفتاب نمیتونست بیاد بعد بیرون بود می خواست چند نفرو بکشه باشه آفتاب اومد بالا سنگ شد بعد یه لگد زدم بهش شد سنگ ریزه :|[/div][/quote]
آورین آورین اسم یکی از شخصیت هاش بود
این مطلب در 1397/04/27 23:33:45 نوشته شده است و در 1397/04/27 23:34:10 ویرایش شده است .
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]به فیلمه که غوله چه الکی مرد :|[/div][/quote]
چی؟[/div][/quote]
داشتم فیلم میدیدم غوله تو آفتاب نمیتونست بیاد بعد بیرون بود می خواست چند نفرو بکشه باشه آفتاب اومد بالا سنگ شد بعد یه لگد زدم بهش شد سنگ ریزه :|[/div][/quote]
فک کنم اسمش خونه خراب کن بود[/div][/quote]
:P ;);););)
آورین آورین اسم یکی از شخصیت هاش بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.