[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]می خوام که از امروز پسر خوبی بشم [/div][/quote]
عزیزمممممممم
داداش خوب کی بودی تو؟[/div][/quote]
تو
من واس این گفتم چار سال که سنم قد بده
چهل سال تو کجا بودی دقیقا؟
call me psycho
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]به این که خسته شدم از این دنیا[/div][/quote]
تازه خسته شدی؟
من ۴ ساله خستم[/div][/quote]
ما ۴۰ ساله خسته ایم کاکا[/div][/quote]
چهل سال تو کجا بودی دقیقا؟:|
این مطلب در 1398/03/18 14:41:24 نوشته شده است و در 1398/03/18 14:41:41 ویرایش شده است .
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]می خوام که از امروز پسر خوبی بشم [/div][/quote]
عزیزمممممممم
بؤوت
چهل سال تو کجا بودی دقیقا؟
او بالا
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]به این که خسته شدم از این دنیا[/div][/quote]
تازه خسته شدی؟
من ۴ ساله خستم[/div][/quote]
ما ۴۰ ساله خسته ایم کاکا[/div][/quote]
چهل سال تو کجا بودی دقیقا؟:|[/div][/quote]
او بالا:icon_11:
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]می خوام که از امروز پسر خوبی بشم [/div][/quote]
عزیزمممممممم
بؤوت[/div][/quote]
:lol:عنتر
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.