به این فکر می کردم که ما هم چند سال دیگه پیر می شیم و تبدیل می شیم به قطعه ای از گذشته
بعد یقین داشته باش که حتا اسکلتمون باقی نمیمونه اونوقت یه مرده دیگه تو قبرمون چال می کنند اسم قبر هم عوض می کنند.
با این سرعت رشد شهر ها خدا رو چه دیدی شاید قبل از مرده بعدی رومون برج بکارن اون وقت باید گفت فشاااااار قببببببر
ما که دیگه رفتیمه استخوانامون بمونن نمونن چه فرقی میکنه؟
فشار قبر کجا بود تو دیگه از بین رفتی...
ن
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]به این فکر می کردم که ما هم چند سال دیگه پیر می شیم و تبدیل می شیم به قطعه ای از گذشته
بعد یقین داشته باش که حتا اسکلتمون باقی نمیمونه اونوقت یه مرده دیگه تو قبرمون چال می کنند اسم قبر هم عوض می کنند.
با این سرعت رشد شهر ها خدا رو چه دیدی شاید قبل از مرده بعدی رومون برج بکارن اون وقت باید گفت فشاااااار قببببببر[/div][/quote]
ما که دیگه رفتیمه استخوانامون بمونن نمونن چه فرقی میکنه؟
فشار قبر کجا بود تو دیگه از بین رفتی...
به این فکر می کردم که ما هم چند سال دیگه پیر می شیم و تبدیل می شیم به قطعه ای از گذشته
با این سرعت رشد شهر ها خدا رو چه دیدی شاید قبل از مرده بعدی رومون برج بکارن اون وقت باید گفت فشاااااار قببببببر
بعد مرگت چه اهمیتی داری ? پس بزار اون تکه جایی که توش خوابی رو با بقیه تقسیم کنی
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div]به این فکر می کردم که ما هم چند سال دیگه پیر می شیم و تبدیل می شیم به قطعه ای از گذشته
با این سرعت رشد شهر ها خدا رو چه دیدی شاید قبل از مرده بعدی رومون برج بکارن اون وقت باید گفت فشاااااار قببببببر[/div][/quote]
بعد مرگت چه اهمیتی داری ? پس بزار اون تکه جایی که توش خوابی رو با بقیه تقسیم کنی
به اینکه بعد چندین روز انتظار دیدمش ولی اون من و نه
من که نفهمیدم چی گفتی
دیدمش اون منو ندید
[quote][div][b]pmnl[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]به اینکه بعد چندین روز انتظار دیدمش ولی اون من و نه[/div][/quote]
من که نفهمیدم چی گفتی[/div][/quote]
دیدمش اون منو ندید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.