به اینکه چرا بدش میاد؟
من عاشق رونالدو ام
مسی هم دوس دارم ولی نه اونقدر
نمیدونم از بچگی خوشم نمیومد همش مسخرش میکردیم :/
از رئال هم متنفرم :/
از تیم ملی پرتغالم متنفرم :/ هرچند از اسپانیا هم متنفرم :/ فوتباله دیگه دلیل نمیشناسه :/
هممم
باش
منم نمی خوام علاقه مندت کنم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]به اینکه چرا بدش میاد؟
من عاشق رونالدو ام
مسی هم دوس دارم ولی نه اونقدر[/div][/quote]
از تیم ملی پرتغالم متنفرم :/ هرچند از اسپانیا هم متنفرم :/ فوتباله دیگه دلیل نمیشناسه :/[/div][/quote]
هممم
باش
به اینکه چرا بدش میاد؟
من عاشق رونالدو ام
از تیم ملی پرتغالم متنفرم :/ هرچند از اسپانیا هم متنفرم :/ فوتباله دیگه دلیل نمیشناسه :/
هممم
باش
خب در اینکه رونالدو و مسی جفتشون اعجوبه هایی هستن که شکی نیست ، ولی خب فوتبال و بازی تنها جاهایی هست که به نظرم تعصب بلااشکاله!
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]به اینکه چرا بدش میاد؟
من عاشق رونالدو ام
از تیم ملی پرتغالم متنفرم :/ هرچند از اسپانیا هم متنفرم :/ فوتباله دیگه دلیل نمیشناسه :/[/div][/quote]
هممم
باش
منم نمی خوام علاقه مندت کنم[/div][/quote]
:D
خب در اینکه رونالدو و مسی جفتشون اعجوبه هایی هستن که شکی نیست ، ولی خب فوتبال و بازی تنها جاهایی هست که به نظرم تعصب بلااشکاله!
به اینکه چرا بدش میاد؟
من عاشق رونالدو ام
هممم
باش
من به سلیقت احترام میزارم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]به اینکه چرا بدش میاد؟
من عاشق رونالدو ام
هممم
باش
منم نمی خوام علاقه مندت کنم[/div][/quote]
:D
خب در اینکه رونالدو و مسی جفتشون اعجوبه هایی هستن که شکی نیست ، ولی خب فوتبال و بازی تنها جاهایی هست که به نظرم تعصب بلااشکاله! [/div][/quote]
من به سلیقت احترام میزارم :icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.