[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]درس ریاضیارات رو دوست دارم مخصوصن هندسه :icon_10: :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
منم خیلی خیلی زیاد از این درسا بدم می اد[/div][/quote]
این دروغ بود؟[/div][/quote]
اره
[quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]درس ریاضیارات رو دوست دارم مخصوصن هندسه :icon_10: :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
یعنی خوشت میاد :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]درس ریاضیارات رو دوست دارم مخصوصن هندسه :icon_10: :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
یعنی خوشت میاد :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
مگ من با تو شوخی دارم؟
[quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]درس ریاضیارات رو دوست دارم مخصوصن هندسه :icon_10: :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
مگ من با تو شوخی دارم؟[/div][/quote]
نه نداری :cry::cry::cry::cry::cry:
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]من از همتون متنفرم[/div][/quote]
من ولی بعضیاشون رو دوس دارم :P[/div][/quote]
منم عاشق بعضیاتون هستم
وقتی میگی منم یعنی مثل نفر اول اما تو که میگی خوشم میاد خوب حق داره سوال کنه چرا عصبانی میشی؟
KH139
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]درس ریاضیارات رو دوست دارم مخصوصن هندسه :icon_10: :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
مگ من با تو شوخی دارم؟[/div][/quote]
نه نداری :cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
وقتی میگی منم یعنی مثل نفر اول اما تو که میگی خوشم میاد خوب حق داره سوال کنه چرا عصبانی میشی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.