دیشب با عزرائیل رفتیم جون بعضیا رو بگیریم داشتیم جون می گرفتیم که عزرائیل گفت خب بیا بریم این خونه یکی هست باید جونشو بگیریم رفتیم دیدیم عه این که sharv هست بهش گفتم که عزرائیل جان از این بگذر این میخاد در آینده با زنو بچش بیاد انجمن اینو نکش این دوست خودمه بریم یکی دیگه گفت خب اگه اینو نکشیم باید بریم دو نفرو بکشیم گفتم باشه و رفتیم دو تا رو کشتیم حالا هم یه دعوت نامه از شیطان اومده منو به شام دعوت کرده فک کنم بخاد در مورد خباثتمو این چیزا حرف بزنه استعداد یابی کنه ولی نگرانم که چون sharv رو نکشتیم از قبول کردن من به عنوان یی از فرشته هاش منصرف بشه حالا تا فردا شب ببینیم چی میشه شما دعا کنید برامون
خوب بودا اصلا فکرشو نمی کردم این همه خوب بنویسم ولی لایک نکنی نامردی
لایک نداشت؟
ن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]دیشب با عزرائیل رفتیم جون بعضیا رو بگیریم داشتیم جون می گرفتیم که عزرائیل گفت خب بیا بریم این خونه یکی هست باید جونشو بگیریم رفتیم دیدیم عه این که sharv هست بهش گفتم که عزرائیل جان از این بگذر این میخاد در آینده با زنو بچش بیاد انجمن اینو نکش این دوست خودمه بریم یکی دیگه گفت خب اگه اینو نکشیم باید بریم دو نفرو بکشیم گفتم باشه و رفتیم دو تا رو کشتیم حالا هم یه دعوت نامه از شیطان اومده منو به شام دعوت کرده فک کنم بخاد در مورد خباثتمو این چیزا حرف بزنه استعداد یابی کنه ولی نگرانم که چون sharv رو نکشتیم از قبول کردن من به عنوان یی از فرشته هاش منصرف بشه حالا تا فردا شب ببینیم چی میشه شما دعا کنید برامون
خوب بودا اصلا فکرشو نمی کردم این همه خوب بنویسم ولی لایک نکنی نامردی[/div][/quote]
:lol::lol::lol:[/div][/quote]
لایک نداشت؟
دیشب با عزرائیل رفتیم جون بعضیا رو بگیریم داشتیم جون می گرفتیم که عزرائیل گفت خب بیا بریم این خونه یکی هست باید جونشو بگیریم رفتیم دیدیم عه این که sharv هست بهش گفتم که عزرائیل جان از این بگذر این میخاد در آینده با زنو بچش بیاد انجمن اینو نکش این دوست خودمه بریم یکی دیگه گفت خب اگه اینو نکشیم باید بریم دو نفرو بکشیم گفتم باشه و رفتیم دو تا رو کشتیم حالا هم یه دعوت نامه از شیطان اومده منو به شام دعوت کرده فک کنم بخاد در مورد خباثتمو این چیزا حرف بزنه استعداد یابی کنه ولی نگرانم که چون sharv رو نکشتیم از قبول کردن من به عنوان یی از فرشته هاش منصرف بشه حالا تا فردا شب ببینیم چی میشه شما دعا کنید برامون
خوب بودا اصلا فکرشو نمی کردم این همه خوب بنویسم ولی لایک نکنی نامردی
لایک نداشت؟
چرا دیگه لایک کردم :/
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]دیشب با عزرائیل رفتیم جون بعضیا رو بگیریم داشتیم جون می گرفتیم که عزرائیل گفت خب بیا بریم این خونه یکی هست باید جونشو بگیریم رفتیم دیدیم عه این که sharv هست بهش گفتم که عزرائیل جان از این بگذر این میخاد در آینده با زنو بچش بیاد انجمن اینو نکش این دوست خودمه بریم یکی دیگه گفت خب اگه اینو نکشیم باید بریم دو نفرو بکشیم گفتم باشه و رفتیم دو تا رو کشتیم حالا هم یه دعوت نامه از شیطان اومده منو به شام دعوت کرده فک کنم بخاد در مورد خباثتمو این چیزا حرف بزنه استعداد یابی کنه ولی نگرانم که چون sharv رو نکشتیم از قبول کردن من به عنوان یی از فرشته هاش منصرف بشه حالا تا فردا شب ببینیم چی میشه شما دعا کنید برامون
خوب بودا اصلا فکرشو نمی کردم این همه خوب بنویسم ولی لایک نکنی نامردی[/div][/quote]
:lol::lol::lol:[/div][/quote]
لایک نداشت؟[/div][/quote]
چرا دیگه لایک کردم :/
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.