آره اولین سروری که بازی کردم(s28)خیلی وقت بود که نرفته بودم بعد فارم شده بودم اما با تلاش و همت خودمو کشوندم بالا ولی سرباز نداشتم یه مشت کله کنده زده بودن فارمم کرده بودن به بعضیاشون پیام دادم قبول کردن بعضیا هم جواب نمی دادن اخرش داداشم که با یکی از این کله گنده ها دوس بود گفت که بگو فلانی داداشمو نزنه اونم دیگه نزد یه موقع هایم بود که فقط میمودم انجمن اون موقع هم فارم بودم ولی الان خودم فارم می کنم
تات حالا سکه خریدی؟
ن
آره اولین سروری که بازی کردم(s28)خیلی وقت بود که نرفته بودم بعد فارم شده بودم اما با تلاش و همت خودمو کشوندم بالا ولی سرباز نداشتم یه مشت کله کنده زده بودن فارمم کرده بودن به بعضیاشون پیام دادم قبول کردن بعضیا هم جواب نمی دادن اخرش داداشم که با یکی از این کله گنده ها دوس بود گفت که بگو فلانی داداشمو نزنه اونم دیگه نزد یه موقع هایم بود که فقط میمودم انجمن اون موقع هم فارم بودم ولی الان خودم فارم می کنم:D:twisted:
تات حالا سکه خریدی؟
برو صورتتو آب بزن یه چایی ، قهوه یا نوشیدنی بریز بخور بعد فکر کن باید چکار کنی !
عدد مورد علاقت ؟ (برای کاربر بعدی)
همش چایی
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]برو صورتتو آب بزن یه چایی ، قهوه یا نوشیدنی بریز بخور بعد فکر کن باید چکار کنی !
عدد مورد علاقت ؟ (برای کاربر بعدی)[/div][/quote]
همش چایی :icon_10::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.